prosím vás, buduju si studio na domácí žvýkání a mám takový problém se zvukem. Můj požadavek je to co slyším a tak jak to slyším dostat do PC. Zvuk beru z Marshallu přes Shure sm58, do zvukové karty a ze zvukovky do PC. Charakter zvuku je fajn, čistý pěkně, tak jak to má vypadat, úrovně signálu taky v pohodě, nicméně když si ho poslechnu nahraný a pak si to znovu zahraju a poslouchám to před kombem, tak to prostě není ono, pozná to i moje přítelkyně, že to zní trochu jinak. Ono jako zvuk je pěkný, kde kdo by řekl nech to tak, ale já prostě chci to co slyším z komba, slyšet i z monitoru. Ovladače mám ASIO, zvukovka zlatá střední cesta. Jediné co mě ještě napadá je ten mikrofon, vyměnit ho za 57, či změnit software. Mám mixcraft pro 8.1 a chci nahodit Cubase.
Už mě toho moc nenapadá, zkoušel jsem polohy mikrofonu, parádičky v softwaru, kombo ztišit, zesílit, úroveň vstupu mikrofonu ztišit, zesílit ale pořád stejný výsledek.. přičemž borec na YouTube se stejným vybavením jak já zvuk parádní.
Budu rád za každé typy a rady. V kapele jsem hrál, ve studiu byl, ale to už je nějaký ten rok, takže teď spíše jen tak doma pro radost sám, teprve se učím zvukařině, tak na mě buďte hodní lidi.. předem díky všem