náhravání z mixu do pc

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
the.safa
Kontaktovat uživatele:

náhravání z mixu do pc

Příspěvek od the.safa »

máme s kámošem mix behringer eurorack ub2442fx Pro a newíme jak nahrát do pc kvalitnízvuk zpěvu..chtěl bych teda poradit jak na to .... jak to prostě hodit do pc abych mělkvalitnízvuk zpěvu...diki předem.. muj meil je: safarik21@seznam.cz a icq 275896147 diki šafa
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

na tom mixu sou takový dva výstupy - je u nich napsáno REC OUT a jeden je červenej a druhej bílej - odborně se jim říká CINCH - z těhto dvou veď drát (rozuměj kabel) do kompu - tam bys měl mít dirku modré barvy - strká se tam 3,5 TRS (= stereo jack 3,5 [= malej džek {= takovej ten konec, co je na sluchátkách do walkmana}]) tenhle kabel se dá v klidu koupit v tescu, globusu, datartu, electroworldu a jinjch podobnejch zařízení v spoustě různejch dýlek - na krabičce je většinou napsáno něco jako 2xCINCH-> Stereo Jack 3,5... timhle se to propojí....

... jinak k dobrýmu zvuku dál potřebuješ nějakej slušnej program (Audacity), dobrej mikrofon a dobrýho zpěváka...

... jo a pak bych zapomněl - ještě je důležitý nejen program mít, ale umět s nim i zacházet a pak taky rozumět zvuku
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
du-lo

Příspěvek od du-lo »

a jeste se ti vyskytne problem, ze kdyz ntb bude blizko compu, bude to sumet.. atd.. je toho vic :)
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

A chtělo by to kvalitní zvukovku, jinak si moc kvalitně nic nenahraješ...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“