náhravání z mixu do pc
Pravidla fóra
náhravání z mixu do pc
máme s kámošem mix behringer eurorack ub2442fx Pro a newíme jak nahrát do pc kvalitnízvuk zpěvu..chtěl bych teda poradit jak na to .... jak to prostě hodit do pc abych mělkvalitnízvuk zpěvu...diki předem.. muj meil je: safarik21@seznam.cz a icq 275896147 diki šafa
- Jens Ludwig
- Odborník
na tom mixu sou takový dva výstupy - je u nich napsáno REC OUT a jeden je červenej a druhej bílej - odborně se jim říká CINCH - z těhto dvou veď drát (rozuměj kabel) do kompu - tam bys měl mít dirku modré barvy - strká se tam 3,5 TRS (= stereo jack 3,5 [= malej džek {= takovej ten konec, co je na sluchátkách do walkmana}]) tenhle kabel se dá v klidu koupit v tescu, globusu, datartu, electroworldu a jinjch podobnejch zařízení v spoustě různejch dýlek - na krabičce je většinou napsáno něco jako 2xCINCH-> Stereo Jack 3,5... timhle se to propojí....
... jinak k dobrýmu zvuku dál potřebuješ nějakej slušnej program (Audacity), dobrej mikrofon a dobrýho zpěváka...
... jo a pak bych zapomněl - ještě je důležitý nejen program mít, ale umět s nim i zacházet a pak taky rozumět zvuku
... jinak k dobrýmu zvuku dál potřebuješ nějakej slušnej program (Audacity), dobrej mikrofon a dobrýho zpěváka...
... jo a pak bych zapomněl - ještě je důležitý nejen program mít, ale umět s nim i zacházet a pak taky rozumět zvuku
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
a jeste se ti vyskytne problem, ze kdyz ntb bude blizko compu, bude to sumet.. atd.. je toho vic 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1