Zbroušení - přebarvení těla jak na to?
Zbroušení - přebarvení těla jak na to?
Chlapy čus,
prosím vás je tu možnost jak nějak přebarvit,zbrousit nebo vyměnit nebo cokoliv s tím udělat aby tam nebyl tenhle motiv na obou částech?
Chtěl bych to na bílo.
Děkuji
prosím vás je tu možnost jak nějak přebarvit,zbrousit nebo vyměnit nebo cokoliv s tím udělat aby tam nebyl tenhle motiv na obou částech?
Chtěl bych to na bílo.
Děkuji
Re: Zbroušení - přebarvení těla jak na to?
Kup si pick na strata v barvě a složení vrstev, které ti vyhovuje, běžně se prodávají. Noname nebudou drahé.
Ono je to právě i na těle ne jen na picku :/starypard píše: 2.10.2019 18:47 Kup si pick na strata v barvě a složení vrstev, které ti vyhovuje, běžně se prodávají. Noname nebudou drahé.
Pick vyměnit, jak píše Pard, tělo bych stříknul sprayem. Taky mě to asi čeká u jedné kytary, tak se pak poděl o výsledek. Koukni na YT, tam to sprayování celkem umí.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jj, pokud chceš bílý i korpus, prostě ho stříkni. Nemáš-li kloudné barvy (a ty se ve sprayích nevyskytují), stříkneš vícero tenkých vrstev a každá bude ručně broušená, hodně najemno. Přebrousil bych před prvním stříkáním i ten tvrdý, lesklý, lak, co na ní jest.
Díky moc za rady, vůbec v tomhle nemám zkušenosti budu to dělat po porvé.
Ten korpus je právě Kořenice, takže vybrousit lak a pak střiknout jo? Půjde to vůbec když je to kořenice?
A prosím vás na kolik mě to tak cca vyjde?
Bude potřeba jen barvy a ktery typ přesně?
Díky moc.
Ten korpus je právě Kořenice, takže vybrousit lak a pak střiknout jo? Půjde to vůbec když je to kořenice?
A prosím vás na kolik mě to tak cca vyjde?
Bude potřeba jen barvy a ktery typ přesně?
Díky moc.
Na inzerci vidím, že jsi zvolil rozumné řešení : Prodat tak jak to je.
Broušení? dvě vrstvy a hotovo, ne?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jojo, rozhodl jsem se prodat, bojím se toho abych to nezničil ale pokud to půjde tak jak borcovi na videu tak bych do toho i šel : )torst píše: 3.10.2019 15:50 Na inzerci vidím, že jsi zvolil rozumné řešení : Prodat tak jak to je.
Nebylo myšleno brousit korpus až na dřevo. Jen vrchní lak zmatnět, zdrsnit.
Jo takhle, tak to stačí šmirglem ne?starypard píše: 3.10.2019 17:49 Nebylo myšleno brousit korpus až na dřevo. Jen vrchní lak zmatnět, zdrsnit.
A když to pak přestříkám nezůstane tam pak ten motiv, ono je to totiž takový typ dřeva. :/
Mě připadá že si dělá srandu. To není kořenice ale obláčkovej javor. A i když se mi straty až tak nelíbí tak tenhle jo. Je to škoda na to plácat nějakou barvu. Prodej jí a kup si třeba fialovou.
Naposledy upravil(a) daimondia dne 3.10.2019 18:21, celkem upraveno 1 x.
Proč bych si dělal srandu?daimondia píše: 3.10.2019 18:19 Mě připadá že si dělá srandu. To není kořenice ale obláčkovej javor. A i když se mi straty až tak nelíbí tak tenhle jo. Je to škoda na to plácat nějakou barvu. Prodej jí a kup si třeba fialovou.
Aha tak to se mýlím pán v hudebninách říkal že to je kořenice.
Takže to pujde v pohodě přestříknout?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš tu kytaru někdy prodat, tak jakýmkoliv zásahem rapidně klesne její cena. Radši bych to nechal tak jak to je. Co ti na tom vadí? Jestli se ti nelíbí vzhledově a ani nijak netrváš na tom, že ti jinak perfektně sedí, kup si jinou a této se zbav. Stejně ji už máš na prodej, tak ta kytara pro tebe asi nebude ta pravá, kterou se vyplatí nějak upravovat.
Sedí mi zvukově, jenom se mi prostě nelibi ten motiv vidím v tom moc komunismus.Hendrek píše: 3.10.2019 18:23 Pokud chceš tu kytaru někdy prodat, tak jakýmkoliv zásahem rapidně klesne její cena. Radši bych to nechal tak jak to je. Co ti na tom vadí? Jestli se ti nelíbí vzhledově a ani nijak netrváš na tom, že ti jinak perfektně sedí, kup si jinou a této se zbav. Stejně ji už máš na prodej, tak ta kytara pro tebe asi nebude ta pravá, kterou se vyplatí nějak upravovat.
Mám radši jednoduchost.Když ji upravím, tak ji prodávat nebudu to je jasný.
Jen jestli to pujde v pohodě přestříkat tak si ji nechám.Když ne tak prodám.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bych chtěl vědět, kde jsi za totáče mohl na topu vidět obláčkový javor (quilt maple).
Na originálu by ses pěkně prohnul: https://kytary.cz/fender-american-origi ... kSEALw_wcB
Je pravda, že s tím pickguardem je to už moc, čistě krémový by tam seděl víc.
Na originálu by ses pěkně prohnul: https://kytary.cz/fender-american-origi ... kSEALw_wcB
Jj právě,no popřemyšlím možna zkusím první jen picka a pak se uvidí.Hendrek píše: 3.10.2019 18:28 Bych chtěl vědět, kde jsi za totáče mohl na topu vidět obláčkový javor (quilt maple).
Každopádně diky všem za rady.
Jestli na tom trváš pak zkus kouknout na tohle
https://www.kytarovesamolepky.eu/
To se dá v případě potřeby sundat.
https://www.kytarovesamolepky.eu/
To se dá v případě potřeby sundat.
Můžu se zeptat, proč jsi tu fokusku kupoval, když se ti nelíbí? Za devítku šlo asi koupit o dost lepšího bílého strata. Tady sis připlatil právě za tu javorovou dýhu nalepenou na olšovém těle. Asi bych se to spíš snažil prodat než to prznit. Pokud s tím nemáš zkušenosti a nejsi třeba nějak extrémně šikovný, nebudeš s výsledkem spokojený. Stékající kapky barvy, pomeranč....mohl bych vyprávět
Ale pokud do toho chceš jít, je to samozřejmě tvoje volba. Jestli se s tím nechceš moc mazat, tak jen 600-kou zdrsni původní lak a stříkni to přes něj. Puristi tě nepochválí, nebudeš tam mít supertenkou vrstvu laku, která dovolí dřevu "dýchat", ale ušetříš si dost práce a stejně je tam ještě ta dýha. Já mám docela dobrou zkušenost s levnou barvou ve spreji Maxi color (viz moje vlákno jolana-iris-bass-reborn-46220#p764241 ), snad je to i nitro.
V průběhu psaní příspěvku jsem si ještě musel asi hodinku zamuzicírovat se synem, takže některé obdobné rady mezi tím už napsali moji předřečníci, ale nechce se mi to přepisovat.
Ale pokud do toho chceš jít, je to samozřejmě tvoje volba. Jestli se s tím nechceš moc mazat, tak jen 600-kou zdrsni původní lak a stříkni to přes něj. Puristi tě nepochválí, nebudeš tam mít supertenkou vrstvu laku, která dovolí dřevu "dýchat", ale ušetříš si dost práce a stejně je tam ještě ta dýha. Já mám docela dobrou zkušenost s levnou barvou ve spreji Maxi color (viz moje vlákno jolana-iris-bass-reborn-46220#p764241 ), snad je to i nitro.
V průběhu psaní příspěvku jsem si ještě musel asi hodinku zamuzicírovat se synem, takže některé obdobné rady mezi tím už napsali moji předřečníci, ale nechce se mi to přepisovat.