EMG HZ vs. RM Pickups

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
McFish

EMG HZ vs. RM Pickups

Příspěvek od McFish »

Dobrý den. Na mý kytaře mam opravdu sh*t snímače Bach. No rozhodl sem se, že si pořídím kvalitnější. Jelikož nemám momentálně peníze, tak jsme si myslel že si pořídím jen kobylkovej RM. NO ale teď jsme našel na bazaru nabítku sady EMG HZ pasivních za 1200,- z nějakýho Corta. Tak bych potřeboval poradit jestli se vyplatí ty EMG nebo jestli ten RM je kvalitnější a časem by sem dokoupil i krkovej.
Děkuju za jakoukoliv radu
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jestli jsou dva za 1200, tak to okamzite ber, protoze za tu cenu (600/kus) nic lepsiho nesezenes. A kdyz se ti zvuk nebude libit, muzes to za minimalne stejny prachy poslat dal...

btw, nabiDku, ty dobytku :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
McFish

Příspěvek od McFish »

OU :lol: pardon no, musíš mě omluvit pač sem to psal strašně narychlo, aby jsem měl co nejrychleji odpovědi :D
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

je to zajmava nabidka, za slusnou cenu, ale otazka je jestli by ti vyhovovali, to musis zvazit. ja bych do nich sel

jestli jsou z cort KX1Q jak je v tom inzeratu psano tak to nebudou klasicky emg HZ H-4 , ale tyto EMG-HZ OPEN SA1(F) & TB1(R) , nevim jakej je mezi nima rozdil, ale moc velkej asi ne
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja nevim jde o to o chces za zvuk jestli chces vic jako klasocky gibson sg tak bys musel pockat a prisetrit jestli chces mit ze svyho sg narezovku ala zakk-napr-tak ber ty emg
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
McFish

Příspěvek od McFish »

Asic to prostě zkusim, a uvidim. Styl vyhraněnej nemam, ale co sem měl možnost poslouchat Zakka tak to byl nadhernej zvuk. Ale to je trochu zavádějící, pač se musí brát v úvahu jeho aparatura, kytara a ty snímače co má sou taky něco jinyho že jo, a na poslednim místě jeho kytarovej úm :lol:
McFish

Příspěvek od McFish »

Jěště taková malá otázežčka :D ty snímače jsou otevřené, no a dají se zakrytovat? Pač na SG by se to moc nevyjímalo a je hezčí když je to zakrytovaný blýskajícím chromem že jo.
McFish

Příspěvek od McFish »

Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.
Mohli by ste mi nějaký snímače od RM doporučit? Co jsme si přečet pár témat kde se to probíralo, tak jsem došel k názoru že nejlepší volba bude ke kobyle Custom a ke krku Colouresound. Co myslíte? Neudělám s nima chybu? Chtěl bych průraznej, čitelnej zvuk, prostě aby to podpořilo vlastnosti SG
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.
Mohli by ste mi nějaký snímače od RM doporučit? Co jsme si přečet pár témat kde se to probíralo, tak jsem došel k názoru že nejlepší volba bude ke kobyle Custom a ke krku Colouresound. Co myslíte? Neudělám s nima chybu? Chtěl bych průraznej, čitelnej zvuk, prostě aby to podpořilo vlastnosti SG
Ohledně nových snímačů napiš panu Machovi a k těm vlastnostem SG...mám na kytaře snímače z Ibaneza a je to středové až až takže tak :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

McFish píše:Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.
to je skoda ze emg nevysla, ale s r.m.kama rozhodne chybu neudelas, a kombinace Custom+Colorsound je hodne dobra volba, panu machovi ale napsat muzes, rad ti poradi
McFish

Příspěvek od McFish »

Tak jsem dostal odpověď od pana Machy a ten mi doporučil ke koblye Customa a ke krku F2N. Co myslíte?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

takz na konec beres keramiku? Jsi chtel alnico puvodne :)

Jinak ta F2N vypada frekvensne pekne vyrovnana s docela velkym vystupem. Custom je klasika.

jinak ja budu mit do 14 dnu EMG H3 - pasivni keramika.. ale ty budu prodavat kolem 3t.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“