EMG HZ vs. RM Pickups
Pravidla fóra
EMG HZ vs. RM Pickups
Dobrý den. Na mý kytaře mam opravdu sh*t snímače Bach. No rozhodl sem se, že si pořídím kvalitnější. Jelikož nemám momentálně peníze, tak jsme si myslel že si pořídím jen kobylkovej RM. NO ale teď jsme našel na bazaru nabítku sady EMG HZ pasivních za 1200,- z nějakýho Corta. Tak bych potřeboval poradit jestli se vyplatí ty EMG nebo jestli ten RM je kvalitnější a časem by sem dokoupil i krkovej.
Děkuju za jakoukoliv radu
Děkuju za jakoukoliv radu
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo
. Ať žijí Maideni 
Jestli jsou dva za 1200, tak to okamzite ber, protoze za tu cenu (600/kus) nic lepsiho nesezenes. A kdyz se ti zvuk nebude libit, muzes to za minimalne stejny prachy poslat dal...
btw, nabiDku, ty dobytku
btw, nabiDku, ty dobytku
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Asic to prostě zkusim, a uvidim. Styl vyhraněnej nemam, ale co sem měl možnost poslouchat Zakka tak to byl nadhernej zvuk. Ale to je trochu zavádějící, pač se musí brát v úvahu jeho aparatura, kytara a ty snímače co má sou taky něco jinyho že jo, a na poslednim místě jeho kytarovej úm 
. Ať žijí Maideni 
Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.
Mohli by ste mi nějaký snímače od RM doporučit? Co jsme si přečet pár témat kde se to probíralo, tak jsem došel k názoru že nejlepší volba bude ke kobyle Custom a ke krku Colouresound. Co myslíte? Neudělám s nima chybu? Chtěl bych průraznej, čitelnej zvuk, prostě aby to podpořilo vlastnosti SG
Mohli by ste mi nějaký snímače od RM doporučit? Co jsme si přečet pár témat kde se to probíralo, tak jsem došel k názoru že nejlepší volba bude ke kobyle Custom a ke krku Colouresound. Co myslíte? Neudělám s nima chybu? Chtěl bych průraznej, čitelnej zvuk, prostě aby to podpořilo vlastnosti SG
. Ať žijí Maideni 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně nových snímačů napiš panu Machovi a k těm vlastnostem SG...mám na kytaře snímače z Ibaneza a je to středové až až takže takMcFish píše:Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to je skoda ze emg nevysla, ale s r.m.kama rozhodne chybu neudelas, a kombinace Custom+Colorsound je hodne dobra volba, panu machovi ale napsat muzes, rad ti poradiMcFish píše:Tak EMG nebudou, ten chlap co to prodával byl sv!ně. Dneska se dívám na bazar a on je tam inzeruje znova ale už za 1600,-. Tak mu napíšu mail, cituji ,,No tak jsem si řek jestli to neprodávám moc levně, nemyslíš?", tak jsem mu napsal že je to podraz z jeho strany, že jsem už byli domluvený, a nedá mi ani vědět. Takže jsem se rozhod pro RMka, těch pár stovk na víc už nějak schrastim.