Zdravím
Je nějaká šance jak propojit Genius GX Gaming SW-G2.1 1250
( https://m.alza.cz/genius-gx-gaming-sw-g ... ATEALw_wcB )
A propojit s Trust Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set
( https://m.alza.cz/trust-tytan-2-1-subwo ... 468503.htm )
Zkoušela jsem propojit reprák z Genius do subwooferu Trust a naopak, ale akorát mi to vyhodilo zřejmě elektřinou notebook. ( Tenhle postup jsem našla jako radu na netu )
Předpokládám že to asi spíš nepůjde, ale budu ráda kdyby někoho něco napadlo.
Předem moc děkuju
Propojení dvou 2.1
Pravidla fóra
Re: Propojení dvou 2.1
Jaký má být účel toho propojení ?
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Propojeni znamena,aby oba ty krámy hrály spolecne, zapojene do jednoho vystupu na ntb ?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Tak otázka je, jestli nechce mít ty jedny bedničky, aby fungovaly jako zadní repráky. 2 vepředu, 2 vzadu...
-
Alprazolam
- Nový uživatel
Frostys - tak jsem to myslela . Myslela jsem že dám jedny repráky zepředu místnosti a jakoby naproti ním mít ty druhé reproduktory.
Trevor - ty krámy ( vím že to nejsou úžasný repra ) jsem jen zkoušela přes notebook, jinak bych je chtěla zapojit do TV, když koukám na filmy. ALE V TV mám jen jeden výstup na jack 3,5
Pavel2 - zjednodušeně jestli z toho jde udělat něco jako domácí kino..
Já se v těchto věcí nevyznám, tak se omlouvám jestli se ptám na kravinu co není reálná. Doma nemám žádného chlapa co by mi poradil a třeba i zapojil kdyby to šlo, tak se snažím pomoct si sama
Při nejhorším zůstanu u jedněch 2.1 .
Tak se tu musím ptát ať neudělám nějakou hovadinu.
Trevor - ty krámy ( vím že to nejsou úžasný repra ) jsem jen zkoušela přes notebook, jinak bych je chtěla zapojit do TV, když koukám na filmy. ALE V TV mám jen jeden výstup na jack 3,5
Pavel2 - zjednodušeně jestli z toho jde udělat něco jako domácí kino..
Já se v těchto věcí nevyznám, tak se omlouvám jestli se ptám na kravinu co není reálná. Doma nemám žádného chlapa co by mi poradil a třeba i zapojil kdyby to šlo, tak se snažím pomoct si sama
Při nejhorším zůstanu u jedněch 2.1 .
Tak se tu musím ptát ať neudělám nějakou hovadinu.
Tak si kup rozdvojku pro jack stereo 3.5mm a muzes si zapojit oba systemy a samostatně nastavit
Jde to udelat i jinak, ale to uz je o pajeni,rozebirani a tak... ta rozdvojka stoji par korun a nic ji nepokazis ; )
Jde to udelat i jinak, ale to uz je o pajeni,rozebirani a tak... ta rozdvojka stoji par korun a nic ji nepokazis ; )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Nicméně, pokud to chce mít jakože 2 front a 2 rear, tak to nepůjde ne? Použitím rozdvojky bude mít prostě 4x front, ne?
Ještě vědět co je to za nb a jestli je tam dvojkanálový ten jack výstup. Ve chvíli kdy ta zvukovka zvládne odbavit pět kanálů (i když o tom pochybuju) a má i příslušný konektor, pak by to blbost mít nemusela (a měly by 5.1 zvuk i ty filmy). Ve chvíli, kdy ten nb (zvukovka nebo film), zvládá odbavit jen dva kanály (kde si ta sestava sama oddělí basy do subu), přesně jak píše frostys, žádný prostorový zvuk přece nevznikne..