Propojení dvou 2.1

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Alprazolam
Nový uživatel

Propojení dvou 2.1

Příspěvek od Alprazolam »

Zdravím
Je nějaká šance jak propojit Genius GX Gaming SW-G2.1 1250
( https://m.alza.cz/genius-gx-gaming-sw-g ... ATEALw_wcB )

A propojit s Trust Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set
( https://m.alza.cz/trust-tytan-2-1-subwo ... 468503.htm )

Zkoušela jsem propojit reprák z Genius do subwooferu Trust a naopak, ale akorát mi to vyhodilo zřejmě elektřinou notebook. ( Tenhle postup jsem našla jako radu na netu )
Předpokládám že to asi spíš nepůjde, ale budu ráda kdyby někoho něco napadlo.
Předem moc děkuju
pavel2
Odborník

Re: Propojení dvou 2.1

Příspěvek od pavel2 »

Jaký má být účel toho propojení ?
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Propojeni znamena,aby oba ty krámy hrály spolecne, zapojene do jednoho vystupu na ntb ?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Tak otázka je, jestli nechce mít ty jedny bedničky, aby fungovaly jako zadní repráky. 2 vepředu, 2 vzadu...
Alprazolam
Nový uživatel

Příspěvek od Alprazolam »

Frostys - tak jsem to myslela . Myslela jsem že dám jedny repráky zepředu místnosti a jakoby naproti ním mít ty druhé reproduktory.
Trevor - ty krámy ( vím že to nejsou úžasný repra ) jsem jen zkoušela přes notebook, jinak bych je chtěla zapojit do TV, když koukám na filmy. ALE V TV mám jen jeden výstup na jack 3,5
Pavel2 - zjednodušeně jestli z toho jde udělat něco jako domácí kino..

Já se v těchto věcí nevyznám, tak se omlouvám jestli se ptám na kravinu co není reálná. Doma nemám žádného chlapa co by mi poradil a třeba i zapojil kdyby to šlo, tak se snažím pomoct si sama 😂
Při nejhorším zůstanu u jedněch 2.1 .
Tak se tu musím ptát ať neudělám nějakou hovadinu.
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Tak si kup rozdvojku pro jack stereo 3.5mm a muzes si zapojit oba systemy a samostatně nastavit
Jde to udelat i jinak, ale to uz je o pajeni,rozebirani a tak... ta rozdvojka stoji par korun a nic ji nepokazis ; )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Nicméně, pokud to chce mít jakože 2 front a 2 rear, tak to nepůjde ne? Použitím rozdvojky bude mít prostě 4x front, ne?
José

Příspěvek od José »

Ještě vědět co je to za nb a jestli je tam dvojkanálový ten jack výstup. Ve chvíli kdy ta zvukovka zvládne odbavit pět kanálů (i když o tom pochybuju) a má i příslušný konektor, pak by to blbost mít nemusela (a měly by 5.1 zvuk i ty filmy). Ve chvíli, kdy ten nb (zvukovka nebo film), zvládá odbavit jen dva kanály (kde si ta sestava sama oddělí basy do subu), přesně jak píše frostys, žádný prostorový zvuk přece nevznikne..
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“