Mě se klasický tele vůbec nelíbí, ale jak píšeš, spousta lidí z toho z ňákýho záhadnýho důvodu slintá, tak jsem si aspoň udělal takový, aby se mě líbilo a třeba se bude líbit i někomu dalšímu...
Michnov guitars
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Michnov guitars
Tak dík
.
Mě se klasický tele vůbec nelíbí, ale jak píšeš, spousta lidí z toho z ňákýho záhadnýho důvodu slintá, tak jsem si aspoň udělal takový, aby se mě líbilo a třeba se bude líbit i někomu dalšímu...
...fotka, jako obvykle, stojí za houno...to už jsem vzdal...až bude kytara, budou profi fotky
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Tělo: eu jasan ze dvou kusů
Krk: šroubovaný pěti kusý ořešák černý - javor klen
Hmatník: javor klen
Menzura: 25,5"
Snímače: Emg 81 + 85
Kobylka: Gotoh
Ladící mechaniky: Gotoh
Nultý pražec: Graphtech
Ladění: standard E
Struny: Daddario 11-52
Povrchová úprava: voskový olej
Poziční značky z boku: černo-modré Luminlay
Krk: šroubovaný pěti kusý ořešák černý - javor klen
Hmatník: javor klen
Menzura: 25,5"
Snímače: Emg 81 + 85
Kobylka: Gotoh
Ladící mechaniky: Gotoh
Nultý pražec: Graphtech
Ladění: standard E
Struny: Daddario 11-52
Povrchová úprava: voskový olej
Poziční značky z boku: černo-modré Luminlay
Jinak - doporučuju vyzkoušet 85 i ke kobyle. 
(původní 707 totiž vychází z 85 a 707 u kobyly je super)
(původní 707 totiž vychází z 85 a 707 u kobyly je super)
| Cruel YT | Cruel sptf
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Dík
.
To určitě zkusim. Chcu na další další dát právě set 707
.
To určitě zkusim. Chcu na další další dát právě set 707
Když bude možnost, doporučuju 707TW - to přepnutí na plnohodnotné singly je boží.
Příp. TWX, když teda mají být lepší.
Já mám oboje, ale Xka jsou na kvalitnější kytaře, takže nedokážu posoudit, kolik toho drobného rozdílu dělá elektronika a kolik kytara - každopádně je to spíš v řádu nuance, než něco zásadního, netřeba se bát starších ne-X verzí, hrajou super.
Příp. TWX, když teda mají být lepší.
Já mám oboje, ale Xka jsou na kvalitnější kytaře, takže nedokážu posoudit, kolik toho drobného rozdílu dělá elektronika a kolik kytara - každopádně je to spíš v řádu nuance, než něco zásadního, netřeba se bát starších ne-X verzí, hrajou super.
| Cruel YT | Cruel sptf
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš...dík za tip...už po mně chtěl kořeň singl ke krku, ať je ňáká změna...tohle bude lepší
mě na to moc neužije, ale pro normální lidi to asi má něco do sebe
na x-ka taky jednou dojde
možná už do ořechovky...
mě na to moc neužije, ale pro normální lidi to asi má něco do sebe
na x-ka taky jednou dojde
Moc pěkná. Kolik stojí takový kousek? A k těm EMG, máme doma asi 25let starýho super strata, vyrobenýho v čr z jasanu + původní EMG89/SA (letovaná verze). A zvukově je to nejlepší kytara na kterou jsem hrál. Bohužel má velký problémy se stabilitou ladění. A pokud se nepletu tak 89 je 85 s možností splitu. Ještě mi chybí vyzkoušet nový retroactive.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Dík. Tahle a ta modrá levačka šla za 18000kč.
Já mám ty Emg rád hlavně kvůli poměru cena/výkon a jistotě, že to bude hrát dobře...
Já mám ty Emg rád hlavně kvůli poměru cena/výkon a jistotě, že to bude hrát dobře...
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli to někoho zajímá, ale já na ten vznik rád koukám i u jiných, tak to sem dám 
Americkej ořech / jasan po první vrstvě voskooleje...
Americkej ořech / jasan po první vrstvě voskooleje...
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Jako vždy pěkné
Jsem rád, že už aktivně nehraju. Určitě bych odlehčil peněžence. 
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Dík...však radost si klidně můžeš udělat i bez aktivního hraní 
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
To máš sice pravdu, ale teď zas cpu peníze do nahrávání. Dost mě to chytlo. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
Zdar. Pěkný - moc !!!
Abych napodobil LUBOSHE " Jsem rád, že už aktivně nevyrábím. Určitě bych šel se něco přiučit"
Abych napodobil LUBOSHE " Jsem rád, že už aktivně nevyrábím. Určitě bych šel se něco přiučit"
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Dík
, nevim, jestli já můžu někoho přiučovat...
- fantomasxxx
- Bandzone: https://bandzone.cz/evarest
- Kontaktovat uživatele:
Super prácička, ořechový top vypadá úžasně. Jsem zvědavý, jak se ti povede výsledná povrchovka u té celojasanové s modrým mořením. U poslední stavby jsem se hodně navztekal při moření. Jak jsou občas ve fošně svalovitá místa, jako tady mezi kobylkáčem a přepínačem. Dřevo tam saje úplně jinak než na zbytku fošny.
TM instruments
viewtopic.php?t=48320
viewtopic.php?t=48320