Skacete nebo se nejak frajerite pri hrani na kytaru?
Pravidla fóra
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Skacete nebo se nejak frajerite pri hrani na kytaru?
Delate to treba pri vystoupenich?? Ja jsem neco podobneho zkousel a vubec nechapu jak ti skacici kytaristi pri tom skakani zvladnou jeste trefit na akordy??? Poradili byste neco?
Re: Skacete nebo se nejak frajerite pri hrani na kytaru?
Trenujjaroslav.celujko píše:Delate to treba pri vystoupenich?? Ja jsem neco podobneho zkousel a vubec nechapu jak ti skacici kytaristi pri tom skakani zvladnou jeste trefit na akordy??? Poradili byste neco?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skacete nebo se nejak frajerite pri hrani na kytaru?
Já zas dřív nechápal jak můžou hrát tak rychle. Když sem se té rychlosti jenom vzdáleně přiblížil tak jsem pochopil, že se to naučit dá. Tak je to prakticky se vším. Kup si domů trampolínu a při hře na ní skákejjaroslav.celujko píše:Delate to treba pri vystoupenich?? Ja jsem neco podobneho zkousel a vubec nechapu jak ti skacici kytaristi pri tom skakani zvladnou jeste trefit na akordy??? Poradili byste neco?
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, třeba Angus Young (AC/DC) vypadá vždycky tak trapně že to vypadá až dobře:DDrobák píše:Jojo,mě to taky fascinuje,jak tam házej šiškou,přehazujou si kejtry přes tělo atd..ale dá se to naučit,chce to praxi....bejt tebou to moc nehrotim abys nevypadal jak č*rák
Já takhle zvládám s basovkou nějakej lehčí slap:)Joey píše:Házení šiškou je ještě v klidu ale to běhání...E...zkoušeli ste hrát s kytarou za krkem??? Není to sice nejpohodnlější ale není zas tak těžký tam něco zahrát
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tak tezky hrat pri skakani, ale chce to cvik...i kdyz ten nacvik vypada trochu trapne
Treba nechapu kytaristu Horkyze slize, von hraje solo a skace pri tom dokolecka
Treba nechapu kytaristu Horkyze slize, von hraje solo a skace pri tom dokolecka
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To vyfoť nebo ještě líp natočAlcarmo píše:No nevim, třeba Angus Young (AC/DC) vypadá vždycky tak trapně že to vypadá až dobře:DDrobák píše:Jojo,mě to taky fascinuje,jak tam házej šiškou,přehazujou si kejtry přes tělo atd..ale dá se to naučit,chce to praxi....bejt tebou to moc nehrotim abys nevypadal jak č*rákJá takhle zvládám s basovkou nějakej lehčí slap:)Joey píše:Házení šiškou je ještě v klidu ale to běhání...E...zkoušeli ste hrát s kytarou za krkem??? Není to sice nejpohodnlější ale není zas tak těžký tam něco zahrát
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
No jako ono asi nic moc složitýho by nešlo, ale to co hraju já se zvládá celkem v poho:) Jinak si myslím že je to jednodušší než hrát za hlavou prstama. Jinak kdybych sehnal nějakou kameru tak klidně, takhle by to šlo jenom foťákem a ten to bere bez zvuku takže by si mi nevěřil, že fakt hraju:DJoey píše:To vyfoť nebo ještě líp natočAlcarmo píše:Já takhle zvládám s basovkou nějakej lehčí slap:)Joey píše:Házení šiškou je ještě v klidu ale to běhání...E...zkoušeli ste hrát s kytarou za krkem??? Není to sice nejpohodnlější ale není zas tak těžký tam něco zahrátpři představě slapu s basou za hlavou se nehorázně řehtám
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Hm ja radši běham skaču a tak, přiznam se že sem to nikdy moc netrénoval a na podiu improvizuju, prostě chci aby to bylo z mojí hlavy, no při skákání je to těžký se trefit ale ja to vždycky nějak vychytám, nejlepší jsou hospody kde je před podiem trochu místa, tan pak vždycky seskočim a třebas si dám solo
proto taky mam tak dlouhej kabel(9m)
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že skáču, hazím basou a švihám kebulí...to si člověk neuvěřitelně užije...
Na prvním koncertě jsem teda stál na jednom místě..nez nervozity,a el nějak jsem to neprožíval...zatímco ted...
Na prvním koncertě jsem teda stál na jednom místě..nez nervozity,a el nějak jsem to neprožíval...zatímco ted...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pokud hraju normál kytaru, postavím se do svého pevného rockerského postoje (
) a hraju a kdyžtak házím hlavou, ale hodně se soustředím i na hru...pokud hraju sólo, tak záleží, ale jako Vai se nevlním 
každopádně i při skákání hraju...a když hraju SOADy tak začíná naprosté šílenství a i přesto hraju v pohodě... chce to trochu praxe, ale jak se ti to jednou dostane do krve...
každopádně i při skákání hraju...a když hraju SOADy tak začíná naprosté šílenství a i přesto hraju v pohodě... chce to trochu praxe, ale jak se ti to jednou dostane do krve...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Občas si vyskočim, ale hlavně točim řepou, mávam s hlavou kytary ze strany na stranu,... zkoušej ve zkušce a doma, jde to. Podupávam si jako Angus, hraju a běham vleže v kruhu, nestyď se a zkoušej
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Trao