Kombo okolo 60W

Baskytarová aparatura ...
cenda

Příspěvek od cenda »

quote]
A seš si jistý, že ses slyšel? To, že slyšíš jeden tón ze 3, neznamená, že se slyšíš. Jinak pochopitelně, to klidně může být i výbornou akustikou ve zkušebně. Ale obecně je to v jen trošku větších prostorách nemožné, aby ses opravdu dobře slyšel.
Bobr: Kytaristi evidentně nehrají přes lampy :wink:[/quote]

jo sem si jistej že sem se slyšel kdyby tomu nebylo tak... tak to nepíšu...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

cenda píše:quote]
A seš si jistý, že ses slyšel? To, že slyšíš jeden tón ze 3, neznamená, že se slyšíš. Jinak pochopitelně, to klidně může být i výbornou akustikou ve zkušebně. Ale obecně je to v jen trošku větších prostorách nemožné, aby ses opravdu dobře slyšel.
Bobr: Kytaristi evidentně nehrají přes lampy :wink:
jo sem si jistej že sem se slyšel kdyby tomu nebylo tak... tak to nepíšu...[/quote]
Já jen, že třeba jeden basák mi říkal, že hraje taky přes nějakou 60. Tak jsem se ho zeptal jestli se určitě slyší, a on: jo jasněěě. No a pak když si zahrál přes mých 200W, tak byl oslyšet jak tam hází jednu chyu za druhou, protože před tím slyšel asi polovinu z toho co hrál... takže asi tak
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

cenda píše:
KIWI píše:
Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
30W do zkušebny??? To hrajete country?

z mý zkušenosti vim že nepotřebuju 500W aby sem se slyšel ve zkušebně a ostatní mě taky... hráli sme HC já měl 30 - 60W spíš těch 30(no prostě někdo by řek málo) Behringera bubeník dost hlasitej a bylo to krásně slyšet a ani sem to neměl v polovině stačilo to mít na židli a mít na stěnách plata a ještě pověšenou vojenskou plachtu...
Takže nemusíš malym výkonum přisuzovat hned akustiky a ,,tišší" styly...
Pokdu narážíš ohledně těch 500W na mýho Marka, tak to je koncikovej apec, do zkušebny je to samozřejěm zabiják..mně jde je o to že při 30W to musíš docela vohulit ne, tím pádem se namáhá reprák a klesá kvalitu zvuku...vím že není 30W a 30W, ale přece jen se mi to zdá velcie málo, proto jsem se divil...
U 65W-80W už je to docela dnormální, mají obkvyle větší reprák a tím i větší tlak....ale neslyšel jsem ež by nějakej basák utáhl zkušebnu na 30W chrchlátko, proto ten můj udiv :wink:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
cenda

Příspěvek od cenda »

to nesst: jo slyšel jsem se... hrál sem na to jenom přechodně... a bylo to v pohodě... slyšel jsem se normálně - každej tón... je pravda že ta zkušebna byla malá a akusticky skvěle vyřešená...

to KIWI: právě jde o to že sem to vůbec nemusel hulit... dokud si to někdo nevzal do další zkušebny a neodpálil to, od tý doby sem to kombo neviděl...

jinak závěrem 100W - 300W do zkušebny a koncíky je habaděj... je to i o pohodlí nemusí se štelovat a omezovat ostatní nástroje stačí přijít pustit a hrát... ušetří to spoustu času kterej se dá využít líp...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Hráls na to??? Já ho potkávám v hudebninách často ale moc se mi do toho nechce
ploč už jsi na něho hral ?? já ne :D proč se ti nezdá špatný zvuk ?
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Cliff píše:
Hráls na to??? Já ho potkávám v hudebninách často ale moc se mi do toho nechce
ploč už jsi na něho hral ?? já ne :D proč se ti nezdá špatný zvuk ?
Nehrál ale znepokojuje mě to méno: MB nepřipomíná ti to MG???
(jakože Marshall Guitar a Marshall Bass) To by potom bylo docela možný že to bude v kvalitě zvuku shodné a to není dobře :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Cliff

Příspěvek od Cliff »

hmmm nj asi jo....jenže potom je tu už pouze warwick.
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Já osobně bych vyčkal do té doby než zas nějakého chytráka napadne prodat Trace Elliot ale ten má dost specifický zvuk a ne každému se může líbit :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Joey píše:Já osobně bych vyčkal do té doby než zas nějakého chytráka napadne prodat Trace Elliot ale ten má dost specifický zvuk a ne každému se může líbit :wink:
tak to neznám :D no takže asi taky půjdu do warwicka to je jistota (snad) :D
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Cliff píše:
Joey píše:Já osobně bych vyčkal do té doby než zas nějakého chytráka napadne prodat Trace Elliot ale ten má dost specifický zvuk a ne každému se může líbit :wink:
tak to neznám :D no takže asi taky půjdu do warwicka to je jistota (snad) :D
Trace Elliot je IMHO mezi basákama poměrně pojem :wink: a u toho Warwicka bych se nebál :)

Jan Kaplický 1937 - 2009
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Trace Elliot je IMHO mezi basákama poměrně pojem
no tak to bych se měl stydět, že to neznám :oops: :lol:
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Cliff píše:
http://www.trace-elliot.co.uk/ a http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search

A Jedééém :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Cliff

Příspěvek od Cliff »

jj dik ale moc ukázek tam nebylo jeden slap a pak ještě nějaké solo ale ta hlava nevypadala špatně :D

jo a ty komba jsem ještě neviděl unás se ani neprodavaj ne ? :D
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Cliff píše:jj dik ale moc ukázek tam nebylo jeden slap a pak ještě nějaké solo ale ta hlava nevypadala špatně :D

jo a ty komba jsem ještě neviděl unás se ani neprodavaj ne ? :D
U nás sem na ně nikde nenarazil jenom kamoš si dovezl sestavu z Holandska :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Cliff

Příspěvek od Cliff »

no do Holandska se mi nechce :D hele nehrál jsi někdy na fendery ? :D
Obrázek
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Cliff píše:no do Holandska se mi nechce :D hele nehrál jsi někdy na fendery ? :D
Rumble apod??? Ne v životě sem hrál jenom na to TE

Jan Kaplický 1937 - 2009
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Cliff píše:
Tak by ses měl opravdu stydět :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Hej basáci, stačí 60W do zkušebny??? (De o repertoár Metallicy, něco málo punku a tak...)

Jan Kaplický 1937 - 2009
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Joey píše:Hej basáci, stačí 60W do zkušebny??? (De o repertoár Metallicy, něco málo punku a tak...)
Samozřejmě záleží od jaké značky, jak velký repro, jak moc do toho řeže bubeník, kytary, akustika a blablabla....
Ale jako já už bych si to s 60W teoreticky troufnul, ale prostě byc radši aspon těch 100W, toje jistější, spíš 150W...řikam mohlo ybc to utáhnout, ael nevim jestli ten apec nebude trpět..

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Mě de o tohle :arrow: http://kytary.cz/warwick-blue-cab-60/84 ... 84:0:0:1:0 Jinak je tu problém finanční strop 5500,- :roll: asi bazar co?

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“