Kytarový sluchátkový zesilovač
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytarový sluchátkový zesilovač
Efekt prý svítí, takže má. Spíš bych zkontroloval nastavení efektu. Není důvod, aby to takto nefungovalo. Sám osobně využívám Vox Amplug podobným způsobem pro testování kytarových krabičkových efektů rovnou do sluchátek.
Nemá ten delay stereo výstup, resp. dva výstupy - pro efektovaný a neefektovaný (dry) signál? Nemohla jsi omylem zapojit ten neefektovaný výstup? Případně, jak píše Hendrek, neměla jsi stažený potenciometr mixu efektovaného a dry signálu? Případně hodně stažený delay time?
Vše jsem nastavila správně. A těma kolečkama jsem všelijak kroutila, ale žádná změna. Možná je rozbitý... Koupím jack kabel a zkusím přes kombo. Pokud ani tak nepůjde, budu ho reklamovat. Nic jiného mi nezbývá :-\
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš poslat fotku, jak to máš zapojené?Surimi píše:Vše jsem nastavila správně. A těma kolečkama jsem všelijak kroutila, ale žádná změna. Možná je rozbitý... Koupím jack kabel a zkusím přes kombo. Pokud ani tak nepůjde, budu ho reklamovat. Nic jiného mi nezbývá :-\
Hraju na kytary a mašinky
Mám pomalý net a nejde mi poslat 
Zdravím, mám zesilovač Yoyo a napadlo mě, zda by nešel napojit na baskytaru. Chci si basu koupit, ale na kombo už finance nemám, tak mě napadlo, zda by to šlo vyřešit dočasně takhle. Že bych ten sluch. zesilovač dala do tý basy a propojila to s malým bluetooth reprákem. Vím, že kytarová komba nejsou stavěná na baskytary a můžou se poškodit. Myslíte, že by se tím mohl zničit ten reprák a sluchátkový zesilovač? 
Zesilovacum to nevadi, kytarove repra trpi. V tve vizi bych videl potencialne problematicky ten BT reprak, spousta z nich spozduje i dratovy vstup (o samotném BT nemluve)..
Já mám právě vyzkoušený ten reprák na své kytaře. Hrála jsem s ním na intru 3 roky (i s tím Joyem) a v pohodě, nic se nezpožďovalo. Jen mám obavy, aby snesl tu basu, ale pokud může být problém jen ve zpoždění, což v mém případě není, tak je to super!! 
Tak je dělaný na přehrávání muziky, kde basa je.. Jen z me zkusenosti u tehle prcku nemuzes ocekavat fundamentalni frekvence..
Něco jako basa v Napalm Death? 
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ