Kytarový sluchátkový zesilovač

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Ivan

Re: Kytarový sluchátkový zesilovač

Příspěvek od Ivan »

Máš v tom delayi šťavu?
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Efekt prý svítí, takže má. Spíš bych zkontroloval nastavení efektu. Není důvod, aby to takto nefungovalo. Sám osobně využívám Vox Amplug podobným způsobem pro testování kytarových krabičkových efektů rovnou do sluchátek.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Nemá ten delay stereo výstup, resp. dva výstupy - pro efektovaný a neefektovaný (dry) signál? Nemohla jsi omylem zapojit ten neefektovaný výstup? Případně, jak píše Hendrek, neměla jsi stažený potenciometr mixu efektovaného a dry signálu? Případně hodně stažený delay time?
Surimi

Příspěvek od Surimi »

Vše jsem nastavila správně. A těma kolečkama jsem všelijak kroutila, ale žádná změna. Možná je rozbitý... Koupím jack kabel a zkusím přes kombo. Pokud ani tak nepůjde, budu ho reklamovat. Nic jiného mi nezbývá :-\
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Surimi píše:Vše jsem nastavila správně. A těma kolečkama jsem všelijak kroutila, ale žádná změna. Možná je rozbitý... Koupím jack kabel a zkusím přes kombo. Pokud ani tak nepůjde, budu ho reklamovat. Nic jiného mi nezbývá :-\
Nechceš poslat fotku, jak to máš zapojené?
Surimi

Příspěvek od Surimi »

Mám pomalý net a nejde mi poslat :-(
Surimi

Příspěvek od Surimi »

Zdravím, mám zesilovač Yoyo a napadlo mě, zda by nešel napojit na baskytaru. Chci si basu koupit, ale na kombo už finance nemám, tak mě napadlo, zda by to šlo vyřešit dočasně takhle. Že bych ten sluch. zesilovač dala do tý basy a propojila to s malým bluetooth reprákem. Vím, že kytarová komba nejsou stavěná na baskytary a můžou se poškodit. Myslíte, že by se tím mohl zničit ten reprák a sluchátkový zesilovač? 😕
José

Příspěvek od José »

Zesilovacum to nevadi, kytarove repra trpi. V tve vizi bych videl potencialne problematicky ten BT reprak, spousta z nich spozduje i dratovy vstup (o samotném BT nemluve)..
Surimi

Příspěvek od Surimi »

Já mám právě vyzkoušený ten reprák na své kytaře. Hrála jsem s ním na intru 3 roky (i s tím Joyem) a v pohodě, nic se nezpožďovalo. Jen mám obavy, aby snesl tu basu, ale pokud může být problém jen ve zpoždění, což v mém případě není, tak je to super!! 😊
José

Příspěvek od José »

Tak je dělaný na přehrávání muziky, kde basa je.. Jen z me zkusenosti u tehle prcku nemuzes ocekavat fundamentalni frekvence..
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Něco jako basa v Napalm Death? :)
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“