Dark Axel píše:Disasterpiec: myslíš ten jeho klasikcký skrčený postoj s vykopáváním nohama a házením hlavou? jj, to je dost brutalita... já něco taového u hraní s nohama zkoušel a teda pěkně děkuju, sletěl jsem po dvou sekundách
Jo přesně to ...a nebo škleby alá Page kdybych to měl dělat tak pak nevím kam mi kerej ret patří
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Dark Axel píše:Disasterpiec: myslíš ten jeho klasikcký skrčený postoj s vykopáváním nohama a házením hlavou? jj, to je dost brutalita... já něco taového u hraní s nohama zkoušel a teda pěkně děkuju, sletěl jsem po dvou sekundách
Joey: v obličejích je mistr Steve Vai, ten když písničku prožívá, dává to řádně najevo
hh nereknu todle delat u naky lehky pisnicky ale takhle hazet nohama u heretic anthem?to snad nezahraje ani obycejnej smrtelnik, jeste by me tam zajimalo jak na zacatku ty druhy minuty zvlada tak silene trsat jednim smerem...prece museji boelt potom svaly jako svina
to je o cviku jak jsem ti psal už jinde - Lamb of god jsou taky hodně brutální co se týče trsání... každou písničku jsem končil s bolestí v předloktí a komplet zpocený
Joey: v obličejích je mistr Steve Vai, ten když písničku prožívá, dává to řádně najevo
hh nereknu todle delat u naky lehky pisnicky ale takhle hazet nohama u heretic anthem?to snad nezahraje ani obycejnej smrtelnik, jeste by me tam zajimalo jak na zacatku ty druhy minuty zvlada tak silene trsat jednim smerem...prece museji boelt potom svaly jako svina
Proti atmošce toho songu nic nemám, akorát nejsem schopný rozeznat co je kytara a co ne ale us SKT se to asi tak IMHO nebere bo já beru SKT jako Show které je, třeba jenom bez Clowna, poloviční (viz. Download 200?)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Dark Axel píše:to je o cviku jak jsem ti psal už jinde - Lamb of god jsou taky hodně brutální co se týče trsání... každou písničku jsem končil s bolestí v předloktí a komplet zpocený
tak jsem se podival na klipek redneck a pochopil jsem tebe
doporučuju i starší tvorbu - jedna z mých nejoblíbenějších metalových kapel a rozhodně jedna z technicky nejnáročnějších co znám. jsem rád, že umím doprovodné kytary v asi pěti písničkách... a to ještě tak nějak nic moc dobře už jsem je pustil k vodě co se týče hraní, ale furt si je rád poslechnu
Dark Axel píše:doporučuju i starší tvorbu - jedna z mých nejoblíbenějších metalových kapel a rozhodně jedna z technicky nejnáročnějších co znám. jsem rád, že umím doprovodné kytary v asi pěti písničkách... a to ještě tak nějak nic moc dobře už jsem je pustil k vodě co se týče hraní, ale furt si je rád poslechnu
jo to znam, driv sem takhle drvil BFMV ted uz je nehraju neposloucham a kdyz jsem se snazil zahrat The Poison od nich po 10s sem byl vedle jak ta jedle no, moc silene tempo na mne
me lital Les Paul, kdyz sem jeste nemel zamky na remen jeste sem byl nekdy kapanek pripity a to byly veci ale vydrzel jenom jsem jednou urval drat k samici na jacka.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox