Skacete nebo se nejak frajerite pri hrani na kytaru?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dark Axel píše:Disasterpiec: myslíš ten jeho klasikcký skrčený postoj s vykopáváním nohama a házením hlavou? jj, to je dost brutalita... já něco taového u hraní s nohama zkoušel a teda pěkně děkuju, sletěl jsem po dvou sekundách :D
Jo :D přesně to :)...a nebo škleby alá Page :D kdybych to měl dělat tak pak nevím kam mi kerej ret patří :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Dark Axel píše:Disasterpiec: myslíš ten jeho klasikcký skrčený postoj s vykopáváním nohama a házením hlavou? jj, to je dost brutalita... já něco taového u hraní s nohama zkoušel a teda pěkně děkuju, sletěl jsem po dvou sekundách :D

Joey: v obličejích je mistr Steve Vai, ten když písničku prožívá, dává to řádně najevo
hh nereknu todle delat u naky lehky pisnicky ale takhle hazet nohama u heretic anthem?to snad nezahraje ani obycejnej smrtelnik, jeste by me tam zajimalo jak na zacatku ty druhy minuty zvlada tak silene trsat jednim smerem...prece museji boelt potom svaly jako svina
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to je o cviku :-) jak jsem ti psal už jinde - Lamb of god jsou taky hodně brutální co se týče trsání... každou písničku jsem končil s bolestí v předloktí a komplet zpocený :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Disasterpiece píše:

Joey: v obličejích je mistr Steve Vai, ten když písničku prožívá, dává to řádně najevo
hh nereknu todle delat u naky lehky pisnicky ale takhle hazet nohama u heretic anthem?to snad nezahraje ani obycejnej smrtelnik, jeste by me tam zajimalo jak na zacatku ty druhy minuty zvlada tak silene trsat jednim smerem...prece museji boelt potom svaly jako svina
Proti atmošce toho songu nic nemám, akorát nejsem schopný rozeznat co je kytara a co ne :? ale us SKT se to asi tak IMHO nebere bo já beru SKT jako Show které je, třeba jenom bez Clowna, poloviční (viz. Download 200?)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Mno v obliceji je mistr angus...ten co hazi za drzky to je az k neuvereni
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Angus se akorát pořád tváří jako retardovaný venkovský balík :roll:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dark Axel píše:Angus se akorát pořád tváří jako retardovaný venkovský balík :roll:
Trochu mi to připomíná Václava :roll:

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

me nejvic bavi to Angusovo pobihani :-) jo, tvari se jak retard, ale co jinyho se hodi k te jeho skolni uniforme :?: :D
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

framikoin píše:me nejvic bavi to Angusovo pobihani :-) jo, tvari se jak retard, ale co jinyho se hodi k te jeho skolni uniforme :?: :D
:D nic ta zabíjí úplně nejvíc :D

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

mno asi ste si nevsimli jak porad spuli drzku(stiff upper lip-nevim jesti sem to napsal spravne :oops: ) a nebo jak jakoby kouse vzduch :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:mno asi ste si nevsimli jak porad spuli drzku(stiff upper lip-nevim jesti sem to napsal spravne :oops: ) a nebo jak jakoby kouse vzduch :lol:
Aj MobyDick kouše vzduch...to dělá hafo lidí...třeba brácha když v CoDu střílel nácky :D

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

buď se snaží přemýšlet a nebo je jako čokl, super :D (drsný studentsný humor)

na Angusovi je podle mě mnohem podstatnější ta jeho kachní chůze
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

to jo. nedavno sem se dival na Live At Donington. mazec :-)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:to je o cviku :-) jak jsem ti psal už jinde - Lamb of god jsou taky hodně brutální co se týče trsání... každou písničku jsem končil s bolestí v předloktí a komplet zpocený :D
tak jsem se podival na klipek redneck a pochopil jsem tebe :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

doporučuju i starší tvorbu - jedna z mých nejoblíbenějších metalových kapel a rozhodně jedna z technicky nejnáročnějších co znám. jsem rád, že umím doprovodné kytary v asi pěti písničkách... a to ještě tak nějak nic moc dobře :D už jsem je pustil k vodě co se týče hraní, ale furt si je rád poslechnu
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:doporučuju i starší tvorbu - jedna z mých nejoblíbenějších metalových kapel a rozhodně jedna z technicky nejnáročnějších co znám. jsem rád, že umím doprovodné kytary v asi pěti písničkách... a to ještě tak nějak nic moc dobře :D už jsem je pustil k vodě co se týče hraní, ale furt si je rád poslechnu
jo to znam, driv sem takhle drvil BFMV ted uz je nehraju neposloucham a kdyz jsem se snazil zahrat The Poison od nich po 10s sem byl vedle jak ta jedle no, moc silene tempo na mne
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

framikoin píše:to jo. nedavno sem se dival na Live At Donington. mazec :-)
To sjizdim pomalu kazdej den :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

BFMV se ještě dají, třeba doporučuju Tears Don't fall, ty jsou celkem OK

jinak dotaz spíše pro zkušenější: už jste si něco při paření rozbili? nástroj, aparát, efekt, nábytek, hlavu...beru cokoliv :D

já si málem shodil nábytkovou stěnu co jsem měl v pokoji
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:BFMV se ještě dají, třeba doporučuju Tears Don't fall, ty jsou celkem OK

jinak dotaz spíše pro zkušenější: už jste si něco při paření rozbili? nástroj, aparát, efekt, nábytek, hlavu...beru cokoliv :D

já si málem shodil nábytkovou stěnu co jsem měl v pokoji
ja! rozbil jsem dvere :oops:

jo tears jsou v pohode ale treba sufocating under words of sorow? to do dneska koumam jak se to hraje nom
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

me lital Les Paul, kdyz sem jeste nemel zamky na remen :-) jeste sem byl nekdy kapanek pripity a to byly veci :D ale vydrzel :!: jenom jsem jednou urval drat k samici na jacka.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“