Drasticky slevy na Fokuskytary.cz
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proc na to nadavate ???
No, abych se tech spekulaci zastal: takovyhle vyrazny slevy jsou vzdycky podezrely, kor u znacky, ktera nema zrovna jednotnou kvalitu nastroju. ANO, fokusy jsou dobre kytary za dobre penize, ale clovek musi mit moznost si vybrat nejlepe primo ve skladu. Takze takLuchino píše:Tak nemůžu jinak než souhlasit. Forum si pročítám celkem pravidelně a v každém druhém tématu tady ty Fokusy vychvalujete a najednou, jak je to slevněné, tak je to šunt. Tak to fakt nechápu. Tak čemu má tady potom člověk věřit, no ? Já teda značce Fokus důvěřuju a myslím, že dělají kvalitní kytary. Až budou lováky, tak plánuju koupit SGčko. Škoda, že ho nemají taky slevněné
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proc na to nadavate ???
vzdyt proti fokuskam nic nemame, jsou to dobry kytary, ale kazda se nepovede na 100%, najdou se mezi nimi vadnejsi kusy a kdyz jsou takovehle slevy, tak se da predpokladat ze se jich potrebuji zbavit...Luchino píše:Tak nemůžu jinak než souhlasit. Forum si pročítám celkem pravidelně a v každém druhém tématu tady ty Fokusy vychvalujete a najednou, jak je to slevněné, tak je to šunt. Tak to fakt nechápu. Tak čemu má tady potom člověk věřit, no ? Já teda značce Fokus důvěřuju a myslím, že dělají kvalitní kytary. Až budou lováky, tak plánuju koupit SGčko. Škoda, že ho nemají taky slevněné
Osobně jsem taky kupoval ve výprdeju jeden stratocaster : odkaz
Pan Švehla mi ji dal za 1900,-. (docela mazec
) Mám ji přes půl roku a je no naprosto výborná kytara. Za ty prachu to byl nekutečnej kup. Krk ladí(čehož jsem se nejvíc bál, že to bude v rici). Oproti Mexico Fender to má trochu tlustčí krk. Takovej trochu mezi Strat a LP. Na tom mexiku je krásně štíhlej.Tenhle kousek tam byl poslední když jsem ho kupoval a rohodně to nebyl odpad.
Vyměnil jsem ten HB za snímač z Gibsonu co borec dotáhl a améru a ten snímač neměl nápis Gibson tak si koupil origo a tenhle mi sřelil, a hraje to moc pěkně.
Ty singly by ještě chtěly vyměnit. Paradoxně nemají navejškovanej plechovej zvuk, ale jsou až dost do basů. Takže časem tam kupím nějaké RM asi...
On ten sklad není zase moc velikej. Takže jestli mu má dorazit nová várka tase to nebude 10 kytar
takže se nedivím, že musí udělat místo.
Pan Švehla mi ji dal za 1900,-. (docela mazec
Vyměnil jsem ten HB za snímač z Gibsonu co borec dotáhl a améru a ten snímač neměl nápis Gibson tak si koupil origo a tenhle mi sřelil, a hraje to moc pěkně.
Ty singly by ještě chtěly vyměnit. Paradoxně nemají navejškovanej plechovej zvuk, ale jsou až dost do basů. Takže časem tam kupím nějaké RM asi...
On ten sklad není zase moc velikej. Takže jestli mu má dorazit nová várka tase to nebude 10 kytar
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 11.02.2008 16:49, celkem upraveno 3 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A co? Jaká je?aivn86 píše:Osobně jsem taky kupoval ve výprdeju jeden stratocaster : odkaz
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
mno a tu kopii toho warlocka uz tam maj zase za 6800 a ne za 3500 ... docela skoda , kamos si ho chtel koupit ale nemel love tak si chtel pucit vod rodicu ... a ma asi smulu no 
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Jelikož jsem uchyl na expy
:D:D a černého už mám tak bych z fleku šel do toho bílého za 5ku nebo Do toho černého flyingu za ty prachy bych to risknul
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Exp nejlepsi..to neni uchylka to je darMastr píše:Jelikož jsem uchyl na expy:D:D a černého už mám tak bych z fleku šel do toho bílého za 5ku nebo Do toho černého flyingu za ty prachy bych to risknul
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
nn fokus lepší... má bílou hlavu stačilo by vyměnit hardware za černý a bylo by to jak ty Klasické ESPčka z custom shopu z 80tých let
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz se probiraj ty slevy.. me osobne docela potesily slevy squieru na musiccentru. a mel bych takovej dotaz. kdyz sem si tam obednal kytaru, jeste za starou cenu, tak az jim dojde na sklad, tak budu doufam platit tu cenu novou? v mym pripade se jedna o usetreni 700, takze jim asi stejne zavolam..
kdybych byl tebou a v telefonu by se na me vysrali a rekli ze si to sezeru za vo tech 7kyl draz , tak bych si to nechal hezky poslat na postu a pak jim to tam nechal tech 7 dni a sup zpatky , pekne se na ne vysratfrenzyfish píše:kdyz uz se probiraj ty slevy.. me osobne docela potesily slevy squieru na musiccentru. a mel bych takovej dotaz. kdyz sem si tam obednal kytaru, jeste za starou cenu, tak az jim dojde na sklad, tak budu doufam platit tu cenu novou? v mym pripade se jedna o usetreni 700, takze jim asi stejne zavolam..
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
pokud už si to ovšem nenechal kurýrem... Nicméně když jim nebude brát mobil a neotevře jim, tak to dopadne stejně
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
nastesti to odeslany jeste neni.. mam to domluveny tak, ze si to necham poslat do brna na prodejnu, tam si to zajedu vyzkouset a jestli to bude ok, tak mi to poslou asi pres ppl dom. takze by to podle me melo bejt v pohode.. ale stejne tam zitra brnknu. jo taky zlevnili o pet korun kabel, kterej si obednavam k tomu, ale to at si klidne nechaj od cesty 
Ja nevim, ja bych ty novy kytary, byt jsou buhvi jak chvaleny uzivateli (kteri mimo tohle hrali treba jen na nejakyho strata za dva litry), nebral... Vzdyt to umele dosuseny drevo proste "nehraje", ani nemuze hrat, to samo o sobe uz je zaklad... musi byt prirozene vyschly, ne v rychlosusickach v cine... A pokud si muze dovolit firma jit takhle s cenou dolu, a neprodelava na tom, tzn. ze ma dost solidni rabat, tak ty kytary dovazi za hodne maly peniz, takze to rozhodne zadna extra kvalita nebude. Taky mi takhle nabizel pred dvemy lety s velkou slevou Straty, SG, LP... z nekolika kytar (asi 6-7) byla trochu dobra jen jedna jedina, jinak hruza... dve naprosto stejny SG, kazdy hralo jinak, LP to samy... SWD - zkrouceny krky a tela...
Jenom krasne nalakovany a vyblejskany kus narychlo vysusenyho dreva... a vsichni se z toho muzou po*****.
Radsi bych hledal v bazaru neco co bude mit jeste dobry drevo. Dreva totiz ubyva (embarga na tezbu, apod., a vyrobci si to lepsi drevo schovavaji na drazsi modely) a tak je jasny ze nova kytara bude velmi pravdepodobne z mnohem horsiho dreva nez ta 5-7 let stara, treba omlacena, ktera ale bude hrat!
Jenom krasne nalakovany a vyblejskany kus narychlo vysusenyho dreva... a vsichni se z toho muzou po*****.
Radsi bych hledal v bazaru neco co bude mit jeste dobry drevo. Dreva totiz ubyva (embarga na tezbu, apod., a vyrobci si to lepsi drevo schovavaji na drazsi modely) a tak je jasny ze nova kytara bude velmi pravdepodobne z mnohem horsiho dreva nez ta 5-7 let stara, treba omlacena, ktera ale bude hrat!
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...