Drasticky slevy na Fokuskytary.cz

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

k***a ten warlock je paradni!! jen mit pevnou kobylu a reverzni hlavu .. to bych se zadluzil jeste vic nez su..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Proc na to nadavate ???

Příspěvek od Wohma »

Luchino píše:Tak nemůžu jinak než souhlasit. Forum si pročítám celkem pravidelně a v každém druhém tématu tady ty Fokusy vychvalujete a najednou, jak je to slevněné, tak je to šunt. Tak to fakt nechápu. Tak čemu má tady potom člověk věřit, no ? Já teda značce Fokus důvěřuju a myslím, že dělají kvalitní kytary. Až budou lováky, tak plánuju koupit SGčko. Škoda, že ho nemají taky slevněné :lol:
No, abych se tech spekulaci zastal: takovyhle vyrazny slevy jsou vzdycky podezrely, kor u znacky, ktera nema zrovna jednotnou kvalitu nastroju. ANO, fokusy jsou dobre kytary za dobre penize, ale clovek musi mit moznost si vybrat nejlepe primo ve skladu. Takze tak :) Pokud v tom skladu najdes Warlocka, kterej je dobre udelanej a za tyhle penize, pak proc ne! Ale uz jen diky te sleve bych si daval pozor.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Re: Proc na to nadavate ???

Příspěvek od Eclipse »

Luchino píše:Tak nemůžu jinak než souhlasit. Forum si pročítám celkem pravidelně a v každém druhém tématu tady ty Fokusy vychvalujete a najednou, jak je to slevněné, tak je to šunt. Tak to fakt nechápu. Tak čemu má tady potom člověk věřit, no ? Já teda značce Fokus důvěřuju a myslím, že dělají kvalitní kytary. Až budou lováky, tak plánuju koupit SGčko. Škoda, že ho nemají taky slevněné :lol:
vzdyt proti fokuskam nic nemame, jsou to dobry kytary, ale kazda se nepovede na 100%, najdou se mezi nimi vadnejsi kusy a kdyz jsou takovehle slevy, tak se da predpokladat ze se jich potrebuji zbavit...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Osobně jsem taky kupoval ve výprdeju jeden stratocaster : odkaz
Pan Švehla mi ji dal za 1900,-. (docela mazec :-) ) Mám ji přes půl roku a je no naprosto výborná kytara. Za ty prachu to byl nekutečnej kup. Krk ladí(čehož jsem se nejvíc bál, že to bude v rici). Oproti Mexico Fender to má trochu tlustčí krk. Takovej trochu mezi Strat a LP. Na tom mexiku je krásně štíhlej.Tenhle kousek tam byl poslední když jsem ho kupoval a rohodně to nebyl odpad.

Vyměnil jsem ten HB za snímač z Gibsonu co borec dotáhl a améru a ten snímač neměl nápis Gibson tak si koupil origo a tenhle mi sřelil, a hraje to moc pěkně.
Ty singly by ještě chtěly vyměnit. Paradoxně nemají navejškovanej plechovej zvuk, ale jsou až dost do basů. Takže časem tam kupím nějaké RM asi...

On ten sklad není zase moc velikej. Takže jestli mu má dorazit nová várka tase to nebude 10 kytar :lol: takže se nedivím, že musí udělat místo.
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 11.02.2008 16:49, celkem upraveno 3 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

aivn86 píše:Osobně jsem taky kupoval ve výprdeju jeden stratocaster : odkaz
A co? Jaká je?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Už jsem to dopsal. JSem se umáčkl a odeslal to trochu dřív :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

mno a tu kopii toho warlocka uz tam maj zase za 6800 a ne za 3500 ... docela skoda , kamos si ho chtel koupit ale nemel love tak si chtel pucit vod rodicu ... a ma asi smulu no :D
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Jelikož jsem uchyl na expy :D:D:D a černého už mám tak bych z fleku šel do toho bílého za 5ku nebo Do toho černého flyingu za ty prachy bych to risknul
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

sem si tak nejak vsiml ze den co den tam maj jiny slevy na jiny veci ...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Mastr píše:Jelikož jsem uchyl na expy :D:D:D a černého už mám tak bych z fleku šel do toho bílého za 5ku nebo Do toho černého flyingu za ty prachy bych to risknul
Exp nejlepsi..to neni uchylka to je dar :lol: :lol: ..jj bilej je krasnej ale radsi bych sel do toho bachovskyho nez focus
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

nn fokus lepší... má bílou hlavu stačilo by vyměnit hardware za černý a bylo by to jak ty Klasické ESPčka z custom shopu z 80tých let
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

hh to zase nesouhlasim ja pac ja sem zastance exp gibsonu:D
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

kdyz uz se probiraj ty slevy.. me osobne docela potesily slevy squieru na musiccentru. a mel bych takovej dotaz. kdyz sem si tam obednal kytaru, jeste za starou cenu, tak az jim dojde na sklad, tak budu doufam platit tu cenu novou? v mym pripade se jedna o usetreni 700, takze jim asi stejne zavolam..
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

frenzyfish píše:kdyz uz se probiraj ty slevy.. me osobne docela potesily slevy squieru na musiccentru. a mel bych takovej dotaz. kdyz sem si tam obednal kytaru, jeste za starou cenu, tak az jim dojde na sklad, tak budu doufam platit tu cenu novou? v mym pripade se jedna o usetreni 700, takze jim asi stejne zavolam..
kdybych byl tebou a v telefonu by se na me vysrali a rekli ze si to sezeru za vo tech 7kyl draz , tak bych si to nechal hezky poslat na postu a pak jim to tam nechal tech 7 dni a sup zpatky , pekne se na ne vysrat
Moleek

Příspěvek od Moleek »

pokud už si to ovšem nenechal kurýrem... Nicméně když jim nebude brát mobil a neotevře jim, tak to dopadne stejně
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

nastesti to odeslany jeste neni.. mam to domluveny tak, ze si to necham poslat do brna na prodejnu, tam si to zajedu vyzkouset a jestli to bude ok, tak mi to poslou asi pres ppl dom. takze by to podle me melo bejt v pohode.. ale stejne tam zitra brnknu. jo taky zlevnili o pet korun kabel, kterej si obednavam k tomu, ale to at si klidne nechaj od cesty :lol:
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

tak co vyuzil nekdo slev na fokuskytary.cz bo ne ?
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

rád bych :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Ja nevim, ja bych ty novy kytary, byt jsou buhvi jak chvaleny uzivateli (kteri mimo tohle hrali treba jen na nejakyho strata za dva litry), nebral... Vzdyt to umele dosuseny drevo proste "nehraje", ani nemuze hrat, to samo o sobe uz je zaklad... musi byt prirozene vyschly, ne v rychlosusickach v cine... A pokud si muze dovolit firma jit takhle s cenou dolu, a neprodelava na tom, tzn. ze ma dost solidni rabat, tak ty kytary dovazi za hodne maly peniz, takze to rozhodne zadna extra kvalita nebude. Taky mi takhle nabizel pred dvemy lety s velkou slevou Straty, SG, LP... z nekolika kytar (asi 6-7) byla trochu dobra jen jedna jedina, jinak hruza... dve naprosto stejny SG, kazdy hralo jinak, LP to samy... SWD - zkrouceny krky a tela...
Jenom krasne nalakovany a vyblejskany kus narychlo vysusenyho dreva... a vsichni se z toho muzou po*****.
Radsi bych hledal v bazaru neco co bude mit jeste dobry drevo. Dreva totiz ubyva (embarga na tezbu, apod., a vyrobci si to lepsi drevo schovavaji na drazsi modely) a tak je jasny ze nova kytara bude velmi pravdepodobne z mnohem horsiho dreva nez ta 5-7 let stara, treba omlacena, ktera ale bude hrat!
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Hmm,tos mě teda nahlodal...Přitom ty SWDčka se tvářej celkem solidně...
Nezkoušel si prosím ty FRSa?Mám jedno v plánu,tak jestli tam mám vůbec zajet,nemám to zrovna za rohem...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“