moje konfigurování skončilo o trochu dál (o tom v příštích dílech),
Vzhled je samozřejmě individuální záležitost. Za me se např. v případě Wendigo Badstroke podařilo trefit vizuálně elegantně vyváženou variaci moderního tvaru (často se vyskytuje komentář že to je jenom kopie Abasi Concept, což je klasická bublinová ignorace, protože když už inspirace, tak basy Fodera, ti s tímhle typem tvaru přišli zřejmě poprvé a navíc pro mě osobně Wendigo je krásné, kdežto Abasi je.... bez komentáře

)
Takže jasně tomu rozumím, nikdy se nejde zavděčit každému, proto je dnes tolik možností a spousta si najde svého fanouška.
Ale nerozumím výkřiku že funding je ho*vno? Jakože o tom teď mele každý? Každý to dělá a otravuje s tím?
Co může být čistějšího než skoro nejpřímější kontakt a vztah s fanouškem, podporovatelem?
Jasně ty klasické promo kydy o poslední šanci na splnění snu a bez vás to nedokážeme, to je už spíš srandovní, ale jinak za mě jednoznačně palec nahoru a je to vlastně totální férovka - zaujmeš a lidi ti zaplatí dopředu (tj. reálná akce a ne jenom nějaké virtuální lajky)