Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3
Pravidla fóra
Re: Rocksmith hra pro PS4
zdravím potřebuji koupit tracky pro naučení od pink floyd,ale v nabídce store nejsou ,ale na you tube jsou ukázky.rocksmith 2014 PS4.ma někdo info kde a jak je dostat do PS4
Re: Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Cau jsem úplný začátečník a koupil jsem si na PS4 Rocksmith, ale vůbec nevím jakou si koupit kytaru...?
Rocksmith "žádné zvláštní" požadavky na kytaru nemá.
Ahoj, funguje Rocksmith na Windows 10?
Zdravím, našel jsi nějaké řešení k tomuhle problému? Mám ten samý a zatím nepomohlo vůbec nic z toho, co kdo radil. Potřeboval bych radu právě od někoho, kdo ten problém má přímo. DíkyAlternátor píše: 31.10.2014 20:41 No jo, bohužel mi to nějak nechce fungovat v mojí verzi Rocksmithu. Pustí mě to jen k naladění kytary a konec... Ale to chce jen poladit. Kadžopádně ještě jednou díky![]()
- Alternátor
Ahoj, nakonec jsem se vykašlal na warez verzi a koupil to přes Steam. Stačilo dokoupit DLC Cherub rock od Smashing pumpkins, do složky s hrou jsem stáhnul D3DX9_42.dll a všechny custom DLC fungují. Ty custom DLC používají ID téhle písničky. Snad Ti to pomůže.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Řešil někdo kombinaci NoCableLauncher a CDLC? Mě nefunguje.
-
Jakub Martíšek
- Bandzone: https://bandzone.cz/detheritory
Rocksmith má jeden zásadní problém, hlavně nedávno nově vydaný Rocksmith+. A sice to, že se prezentuje primárně jako nástroj pro učení. Je pravda, že úplnému začátečníkovi to dá poměrně dost, sám jsem v původní hře, a v pokračování 2014, utopil nezdravé množství hodin. Ale v jádru je to pořád pouze rytmická hra, jen se skutečnou kytarou. Kdo bere kytaru opravdu jen jako zábavu, a nemyslí to s ní skutečně vážně, ten se určitě bude dobře bavit. Z dlouhodobého hlediska, je tam však velké riziko vzniku zlozvyků, mimo jiné i díky tomu, že hra neregistruje hrané noty zrovna nejlépe. Potom člověka čeká dlouhý proces opravování techniky, a to je opravdu pain. Je potřeba mít na paměti, že cíle se s časem mohou změnit, a ze zábavy se najednou může stát mnohem více. Upřímně, kdybych mohl vrátit čas, tak bych se Rocksmithu ve svých kytarových začátcích ani nedotkl, a raději si našel dobrého učitele.
Otázka je kolik je dobrých učitelů a kolik stojí. Nevím o tom, že by třeba Eric Clapton nebo Jimi Hendrix měli učitele, který by jich zbavoval zlozvyků(taky např. Beatles, Rolling Stones atd.). Naproti třeba Mike Bloomfield i Joe Satriany měli učitele, takže asi obě cesty jsou možné. Dřív se asi většina kytaristů učila prostě podle desek a taky to šlo. Kdo má dost času na učitele a dost peněz určitě to může alespoň zkusit, ale si to není jediná možná cesta.
-
Jakub Martíšek
Je to samozřejmě individuální záležitost. Někdo může dosáhnout mistrovství bez vedení, ale takových lidí je jako šafránu. Jako samouk se člověk většinou může dosáhnout určité úrovně (někdo se dostane dále, někdo se příliš neposune), ale na té se potom zasekne a už se dál neposouvá. A v té chvíli je třeba vyhledat pomoc, pokud se člověk chce dále zlepšovat. Pokud je se svou úrovní spokojen, pak je to samozřejmě naprosto v pořádku. Záleží hlavně na tom, co člověk chce, jak moc to chce, a co je pro to ochoten udělat.
Asi těch lidí, kteří dosáhnou mistroství je tak jako tak jako šafránu. Ale pak jsou další minimálně stovky tisíc lidí, kteří cvičí na kytaru. To je jako ve sportu, mistrovství dosáhne jenom někdo.
Kdyby člověk dělal jen věci, v kterých dosáhne mistrovství nemohl by vůbec existovat.
Nemohl by si uvést jak jsi našel svého učitele, jak často k němu chodíš, eventuálně kolik stojí hodina atd.
Kdyby člověk dělal jen věci, v kterých dosáhne mistrovství nemohl by vůbec existovat.
Nemohl by si uvést jak jsi našel svého učitele, jak často k němu chodíš, eventuálně kolik stojí hodina atd.
-
Jakub Martíšek
Jak říkám, je to o individuálních cílech každého člověka. Někdo chce být profesionál, někdo si chce hrát jen pro zábavu. Těch důvodů, proč lidé cvičí na kytaru je samozřejmě spousta, toto jsou jen příklady. Je naprosto v pořádku, když někdo chce hrát třeba jen kamarádům u ohně, nebo něco takového, v žádném případě nebylo mým záměrem kohokoliv odrazovat od toho, co ho baví.
Jinak co se týče toho učitele, tak u mě je to malinko jinak. Když jsem si hledal učitele, tak jsem ještě dělal na směny, a dojíždět na hodiny pro mě znamenalo další časové a peněžní náklady. Takže jsem hledal způsob, jak studovat kytaru dálkově. Jelikož umím anglicky, tak jsem do googlu napsal "Online guitar lessons". Tak jsem narazil na svého současného učitele. Platím mu měsíčně 1500 Kč, a každý měsíc mi posílá cca 5 témat ke cvičení a studiu, kde mimo jiné do nejmenšího detailu vysvětluje jak danou věc cvičit a proč ji cvičit. Navíc se s ním mohu kdykoliv spojit přes e-mail, účastnit se tříd a konzultačních hodin na videokonferencích, poslat mu nahrávku svého hraní a nechat si od něho poradit, a tak dále. Je to poměrně komplexní záležitost. Jsem jeho studentem již téměř rok, a jsem velmi spokojen.
Nebo třeba náš baskytarista si také našel svého učitele na internetu, dochází k němu týdně v závislosti na domluvě, a za hodinu mu platí 500 Kč
Jinak co se týče toho učitele, tak u mě je to malinko jinak. Když jsem si hledal učitele, tak jsem ještě dělal na směny, a dojíždět na hodiny pro mě znamenalo další časové a peněžní náklady. Takže jsem hledal způsob, jak studovat kytaru dálkově. Jelikož umím anglicky, tak jsem do googlu napsal "Online guitar lessons". Tak jsem narazil na svého současného učitele. Platím mu měsíčně 1500 Kč, a každý měsíc mi posílá cca 5 témat ke cvičení a studiu, kde mimo jiné do nejmenšího detailu vysvětluje jak danou věc cvičit a proč ji cvičit. Navíc se s ním mohu kdykoliv spojit přes e-mail, účastnit se tříd a konzultačních hodin na videokonferencích, poslat mu nahrávku svého hraní a nechat si od něho poradit, a tak dále. Je to poměrně komplexní záležitost. Jsem jeho studentem již téměř rok, a jsem velmi spokojen.
Nebo třeba náš baskytarista si také našel svého učitele na internetu, dochází k němu týdně v závislosti na domluvě, a za hodinu mu platí 500 Kč
Jo, jo taky jsem se přihlásil na online kurzy. Zdá se mi, že to je velice užitečné.