To bezesporu

Ale tak zase kdybych měl Friedman BE, tak bych aji ty záda zatnul, a rád
Ale k topicu, no, učinil jsem první zkušenosti s Mooer MicroPreamped právě Fried-Mien. Je to boží krabička. Tak boží, že jsem ji chtěl rozbít kladivem, protože nechápu jak si ta malá sviňka dovoluje hrát lépe jak větší dražší gear. Na zkoušce v placené zkušebně s JBL PAčkama a normálním mixákem jsem se na sprosťáka píchnul přímo do mixu bez DIboxu, pojď mi hop, zapnul cabsim, udělal tón, pannul se do levého, cutnul si trochu spodek a kamarádi, takový zvuk jsme na některých koncertech neměli z PAček ani po nazvučení reálného Orange OR15 na normálním boxu. Chugga-chugga se stratocasterem, pohoda. Takže to jde. Jasně, nesednul jsem si z toho naprdel, ale fungovalo to, nikdo z nekytaristů na to neřekl půl křivého slova a krabička za 2K odehrála zkoušku s bubeníkem.
Ale aby vše nebylo tak růžové, tak jsem učinil i horší zkušenosti. Třeba že sypat do té krabičky nahulený fuzz jde, ale některé pedály to "nesežere" a zvuk se úplně rozprasí. Ok, to bych čekal, není to stříbrná kulka na všechny trable.
Taky druhý kytarista si koupil MicroPreamp PowerZone co modeluje Koch Powertone, no a ten je takový divný. Ten nám moc nefunguje. Vymění to za 019 Plexinu brzy.
No a pak jsme s tím čarovali a chtěli to dávat do returnu na kombu, to nefungovalo, ticho, nevím proč. A pak jsme to přepojili do mixu a zapomněli zapnout cabsim a hodinu hráli s tak harsh zvukem, až nám bzučelo v uších.
Jako bolí to. Jsou to nové a cenné zkušenosti

Ale celkově musím uznat, že za ty prachy aji taková pitomost jako Mooer MicroPreamp umí pořešit fakt solidně hodně věcí. Pohlo se to kupředu.