Ahoj! Koupila jsem novej mic, rode Nt1a kterej pár dní fungoval skvěle, pak najednou z ničeho nic funguje, pak přestane, občas naskočí a pak zase nefunguje. Určitě ho pošlu na reklamaci. Myslíte že je to tím micem? Nikdy předtm mi to takto neblblo. Kabel použilvám ten co byl k tomu a zvukovka Scarlet 3rd gen.
Dost mě to naštvalo když je to novej mikrofon. Blbl trochu už předtím ale teď se to rozjelo naplno.
Ne nespadl mi.
Děkuji
Rode NT1A - problémy
Pravidla fóra
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Re: Rode NT1A - problémy
Zdravím, zkoušela si i jiný kabel?
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
Nezkoušela, jiný nemám.
Je to zvláštní, třeba 2/3 minuty funguje a pak najednou nic.
Když ho připojím, gain zasvítí zeleně a pak nic. Nemohlo by to být i zvukovkou? Ale ta až doteď fungovala perfektně a s jiným micem jsem problém neměla.
Je to zvláštní, třeba 2/3 minuty funguje a pak najednou nic.
Když ho připojím, gain zasvítí zeleně a pak nic. Nemohlo by to být i zvukovkou? Ale ta až doteď fungovala perfektně a s jiným micem jsem problém neměla.
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Těžko říct takhle na dálku. Spíš mi to připadá jak špatný kontakt. Ale kde? Proto jsem psal tu šňůru, aby se když tak vyloučila jedna z příčin. Já jsem tenhle mikrofon taky chvilku měl, bazarový a fungoval normálně. Jen se mi nelíbil po zvukové stránce tak šel zase dál.
Edit: Když tak zkus do mikrofonu mluvit a zároveň hýbat šňůrou jestli to bude blbnout.
Edit: Když tak zkus do mikrofonu mluvit a zároveň hýbat šňůrou jestli to bude blbnout.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo a neodpojuješ/nepřipojuješ ho doufám při zapnutém Phantom napájení, že ne?
P.
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak zkontrolovat ten kabel, jak bylo doporučeno výše, a jinak nejspíš reklamace (což se mělo řešit nejlépe hned, ale je to už fuk).
Jo a díky tomu, že tam je ten Phantom, tak bych nehledal vadu v kabelu, ale vyzkoušel bych funkci s jiným (novým nebo prokazatelně funkčním). Pokud je stávající kabel vadný, tak i Phantom mohl mikrofonu něco udělat.....
P.
Jo a díky tomu, že tam je ten Phantom, tak bych nehledal vadu v kabelu, ale vyzkoušel bych funkci s jiným (novým nebo prokazatelně funkčním). Pokud je stávající kabel vadný, tak i Phantom mohl mikrofonu něco udělat.....
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 18.05.2021 9:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění textu.
Důvod: Doplnění textu.