nefunkční Bugera 333xl

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
kadavy10
Nový uživatel

Re: nefunkční Bugera 333xl

Příspěvek od kadavy10 »

→Trevor - Nemohl bys mě navést na svazek konverzace, kde se to na na netu řešilo?
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Hoď to do autorizovaného servisu Bugery a to je: http://www.bels.cz/servis-audio-video-techniky/i100/
Co bys chtěl v tomhle těžkým hybridu asi tak vykoukat? Mně to nikdy nezajímalo, ale co vím od kolegy,
tak Tvůj problém byl často způsoben vadou v tom přepínacím procesoru. U téhle legendy nejporuchovějšího aparátu všech dob si s tím stejně neporadíš, pokud nebudeš mít nový. Maximálně tam zaneseš další problémy.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Co tohle?

mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Hlavně, prosím Tě Kadavy, v žádném případě do zesilovače nestříkej žádné spreje, i kdyby Ti to deset Fořtů radilo. To, že možná na chvilku jeden problém souhrou nějakých náhod odstraníš, v tomto případě znamená, že si deset problémů do příštího půlroku připravíš. Sevis viz. výše!
kadavy10
Nový uživatel

Příspěvek od kadavy10 »

Děkuji za reakce a informace. Ano, problém je totožný s tím, co je vidět na tom videu. A né, nechce se mi to takhle na hulváta vystříkávat sprejem, přijde mi to neodborné. Sic se mi moc nechce (Apec je starý 10let), tak to šoupnu do toho servisu co dělá i Bugery, mrknu tedy předem, jestli tam není nějaká jednoznačná závada, jako např. nafouklí kondík, ale jinak to tam hodím a uvidí se... Díky, mějte se. Kd
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“