Stejně jako nikdo nepostaví klonovější klon než Finnegan, tak nikdo nepostaví víc tubescreamer než Tamura. Logicky

Navíc ta cena není zas úplný nesmysl, oproti některým. Je to limitka, máš tam podepsaného Tamuru, atd.
Ještě k tématu, zrovna včera byl u mně stavený známý a přivezl pár overdrivů na 'koštovačku'.
Marshall Drivemaster (Guv'nor) - klasický 90tkový Marshall in a box, 3-pásmové korekce a rozsah nastavení umožňují vcelku široké možnosti nastavení. Pocitivě je to takový sevřenější a funguje nejlíp s nakřápnutým Marshallem, viz Gary Moore, který ho měl před Bluesbreakerem.
Radial Tonebone - ABY switcher s Class A boostem, tak nějak si představuju clean boost, nakopne celé pásmo bez nějakých 'excesů'.
Hermida Zendrive - po právu legenda, výborný zkreslovač, který není nijak vybíravý na aparáty a zároveň se dá nastavit i jako overdrive boost.
Můj jediný OD na pedalboardu je australský Ulbrick 12AXE, to je příklad toho, že bez nějakých velkých keců, PR a mystična se dá udělat naprosto fantasticky fungující overdrive, který mi sednul na první dobrou. Předchozí majitel měl i origo Klona, takže byla možnost srovnat s legendou a Ulbrickův výtvor si vedl víc než dobře.
Nakonec jsme zapojili i London Fuzz Classic a to mi jenom potvrdilo, že fuzz je nejhorší věc , kterou kdo v dějinách kytary vymyslel. Kdyby mi tak hrál zesák, tak jedu okamžitě k Pavlovi Horkém na servis
Perlička je mini-test směrovosti nástrojového kabelu kabelu, což jsem měl jakožto racionálně uvažující člověk, se základní znalostí fyziky a elektra, za naprostou ptákovinu, ale je to bohužel (sice nevím pro koho

) pravda. Známý měl 6m Evidence audio Lyric a já 4.5m Forte a oba shodně při otočení, proti směru udávaného výrobcem, hráli slyšitelně jinak (oba víc výšek, míň středů). Částečné vysvětlení je zapojení, kdy např. Forte, které jsem si pájel sám, je 3-vodičové (černý, bílý, stínění). Černý zem, bílý je živý a stínění je připojeno jenom na jedné straně (do zesilovače/pedalboardu). U Lyricu nevím jak to přesně je, tam jenom víc, že je 'solid-core', takže se naprd motá a je drahý jako svině

Pedalboard mám prodrátovaný Evidence audio Monorail a speaker kabel byl EA Siren II. Jo a tady hlášení není to reklama na Evidence audio