Kytary Kučera

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
maty.ondra

Kytary Kučera

Příspěvek od maty.ondra »

Ahoj,máte někdo zkušenosti s kytarami od Huberťáka?Dík za odpověď.
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Co to je?O tom jsem jeste neslysel...
Stop dreaming, start playing!
maty.ondra

Co by to bylo :) ,kytary od Huberťáka-Ládi Kučery co hraje v Hop Tropu,vyrábí je už asi 17let,dej kytary kucera,ono je to najde,rad bych veděl jestli ji tu nekdo má a jaké s ní má zkušenosti,dík.
fochy.p

Příspěvek od fochy.p »

No nevím jestli tady někoho najdeš. Huberťákovy kytary mají každopádně jméno a jen tak na ni asi nehraje. Ne že bych si to rád nezkusil :D
maty.ondra

to:fochy.p:no jsem docela prekvapenej ze mi tady nikdo z uzivatelu(az na tebe)nenapsal zadny nazor((na bg.cz jsem mel za 4dni 28recenzí)),po dlouhem rozhodovaní jsem s Huberťákem domluvený na středu,předpokládám že by mohla být hotová tak cca v září,jestli jsdi z Plzně a okolí tak Ti tu radost klidně udělám:-)
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Huberťáka jsem párkrát viděl u nás v hudebninách a vždycky tam jeden, dva kousky, co mu nešly na odbyt, nechal prodat, jinak jednu sem zkoušel, cena poměrně vysoká, ale jako zvuk luxus, škoda, že nedokážu posoudit rozdíly mezi akustikami vyšších cenových relací...
Die Hard or Die Home
maty.ondra

Tak dnes jsem byl za Huberťákem,to co jsem v jeho dílně viděl mi k rozhodování stačilo,už se vyrábí,bude hotová do listopadu,pak vam napisu jaka je:-)
rudaa

Příspěvek od rudaa »

vzhledově pěkné nástroje opravdu,vím o čem mluvím protože jednu kytaru od Hubertáka mám.Dal jsem za ni 26,zvukové vlastnosti taky nejsou špatné,malinko mne zklamalo ladění,ale to je otázka vychytání kobylkové vložky a hlavně trsátka kterým se hraje.Materiál jednoznačně ochuzen není!Když Huberták řekne masiv tak je to opravdu masiv!
Nedávno jsem však měl v ruce kytaru jen o 1000kč dražší of Furcha model D34SR+Tvrdé pouzdro,a ta má výraznější basy ,celkově mi sedla lépe do ruky.
maty.ondra

Re: Kytary Kučera

Ahoj, zdravím po 13 ti letech,kytara stále hraje,a hraje moc dobře, absolutní spokojenost, lepe jsem tenkrát koupit nemohl.
Marek_K

Re: Kytary Kučera

Příspěvek od Marek_K »

Ahoj, mám od něj celomasivní Jumbo, smrk/mahagon. 12 let ji vozím všude s sebou. Teď po 12ti letech dostala nový nulový a kobylkový pražec.
Jsem rád, že ji mám. Hraje furt stejně dobře, ladí, nekroutí se.
Jeho kytary myslím v obchodech nenajdeš.
Je potřeba mu zavolat, zajet na Kladno a domluvit se s ním.
Za mě asi vše. 😉
Přílohy
570823B9-F3BD-4AFC-AFCB-18808970FF5F.jpeg
Marek
Kytarista-věčný začátečník
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“