1) Fakt tam není fuzz? Čím teda děláš tu chrchlající "wall of sound"? Stackuješ jiné gain pedály?Kinx píše: 8.11.2021 7:39 Pouzivat tohle video jako referenci pro fuzz zvuk je dost zavadejici z nekolika duvodu:
1) fuzz tam krom uplne posledniho kila nepouzivam
2) tato pisen nestoji na kytare, nybrz na klavesach
3) zrovna tenhle zivak se proste nepovedl, rozladena kytara + velmi diskutabilni performance od zvukaru i me samotneho
...
Nicmene je to muj zvuk, jsem s nim spokojeny a jestli se na hudebnim foru nelibi, tak se s tim nejak holt budu muset naucit zit![]()
2) IMHO to stojí i na zpěvu, melodii, náladě...
3) Nesypal bych si popel na hlavu, ani tomu zvukaři. Rozladění, fakt? Není to znát, tím spíš v tom zvuku. Celkově to šlape jak ve studiu, a jestli v tom bordelu zanikla ta apreggia v závěru... Kdo je ocení, v muzice tohoto žánru?
Co se týče toho Mooer preampu, ať se vrátíme k tématu, mně se taky moc nelíbí, ale hlavně ta ukázka zvuku bez krabiček i nakopnutí boostem. S fuzzy je to IMHO jedno, jejich zvuk charakter preampu přebije. Ten zvuk mi přijde tenký, a přitom zahuhlaný, jak sám píšeš. Chybí tam kulatost správně sejmutého zvuku aparátu (nebo poslouchaného uchem v reálné situaci s dostatečnou hlasitostí. Ale ony podobně tence mohou hrát i reálné aparáty, viz toto video: