IK multimedia Stealthpedal - SW

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
José

IK multimedia Stealthpedal - SW

Příspěvek od José »

Zdravím,

mám tu tuhle stařičkou zvukovku a MIDI kontroler v jednom. Na první pohled se to zdá jako poměrně elegantní univerzál k takovému tomu domácímu šudláníčku, nicméně, mám jen ten kus HW. Kvůlivá SW jsem kontaktoval zákaznickou podporu (protože sám si člověk produkt nezaregistruje, že? Páč registrační číslo dávají na vizitce k HW. Nechápu, proč to netisknou/nelepěj přímo na „železo“ jako všichni ostatní, no nic). Ti se pochlapili a poslali ovladače k zvukovce (sice historické, ale funkční), nicméně už jsem z nich ani po 5 mailech nevymámil kontrol soft k MIDI části (Cakewalk ani MIDIox nic nevidějí, v device manageru vidím jen zvukovku), s tím že k historickým zařízením smějí zřejmě poslat jen drivery. (Fakt nevím jakej je rozdíl mezi GUI vybaveným ASIO driverem a panelem pro mapování MIDI přkazů, ale co).
Teď k dotazu. Nemá tenhle soft někdo (tj Stealthpedal Midi Control pro 64-bitový Okna)? Mám W10 64-bit, ale třeba ovladače jsou psaný snad pro XP (64-bit), ale běhaj. (Samozřejmě pár BSOD jsem se nevyhnul, workflow má pár slepejch uliček :D). Byl bych moc vděčný! (A naděje umírá poslední)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: IK multimedia Stealthpedal - SW

Příspěvek od pavlii »

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
José

Příspěvek od José »

Děkuju za snahu, tohle fórum je jen takové veřejné povídání se supportem, se kterým jsem si už vyměnil řadu majlů (a prolezl jsem to snad celé)-> výsledek jsem naznačoval výše-> nemám registrační kartičku -> nemám šanci mít produkt v IK User area - My Products ani Related Downloads k starým verzím Amplitube (které nemám).

Upřímně mi přijde tenhle způsob takový nešťastný, bez oné vizitky nemáš nárok na skoro nic -> všechno musíš dyndat od podpory. Standard přeci je, že takovýhle ovládací software je k dispozici veřejně, páč bez koupeného HW je ti stejně nanic. Tímhle si IK multimedia moje sympatie určitě nezískala -> na druhou stranu jejich podpora reaguje velice rychle.
torst

Příspěvek od torst »

Tyjo, to zamrzí. Je to pěkná věc. Crybaby s nečekanou nadstavbou! Taky nechápu - soft kterej šlape jen s konkrétním HW by měl být na každém rohu. Fakt tu kartu nedohledáš? Tohle se musí hlídat a raději ještě zálohovat. Já vím, hraběcí rady.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ahh...nějak jsem nepobral (ztratil jsem se), že produkt nemáš zaregistrovaný (protože proto). Takže jestli teda nemáš účet u IK, tak pak problém :-/

P.

José

Příspěvek od José »

Konec dobrý, všechno dobré. Nakonec jsem soft vydyndal od jednoho brazilce. Sláva internetům. V mezidobí se mi ještě ozval jeden pán, že by ho taky ocenil páč má pouze original CD se softem na 32-bitovou architekturu - tak jsem ho taky potěšil, tak kdyby tu byl ještě někdo další s nutkáním oživovat 15 let staré krámy, je u mě k dispozici.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

José - klobouk dolů!!!!!

A fachá to teda, ju?

P.

José

Příspěvek od José »

Fachá to. Sice malinko zvláštně - třeba MIDI view a ani nějaký další nástroj na čtení/záznam MIDI dat to nenačtou (sypou různý chyby), Reaper si s tím taky neporadí (respektive nedokázal jsem to nastavit). Standalone overloud TH-U to načetl na první dobrou.
Aspoň jsem objevil príma free VSThost pro live hraní - Cantabile lite. Nastavení intuitivní, automatické načítání posledního „projektu“ - spojování MIDI a audio. Ideál pro někoho, kdo nechce záznam, ale chce mít jednoduchou vizualizaci virtuálních kabelů k/od VST/VSTi - taková virtuální zkušebna.
A ten to teda taky pobral v pohodě.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“