IK multimedia Stealthpedal - SW

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
José

IK multimedia Stealthpedal - SW

Příspěvek od José »

Zdravím,

mám tu tuhle stařičkou zvukovku a MIDI kontroler v jednom. Na první pohled se to zdá jako poměrně elegantní univerzál k takovému tomu domácímu šudláníčku, nicméně, mám jen ten kus HW. Kvůlivá SW jsem kontaktoval zákaznickou podporu (protože sám si člověk produkt nezaregistruje, že? Páč registrační číslo dávají na vizitce k HW. Nechápu, proč to netisknou/nelepěj přímo na „železo“ jako všichni ostatní, no nic). Ti se pochlapili a poslali ovladače k zvukovce (sice historické, ale funkční), nicméně už jsem z nich ani po 5 mailech nevymámil kontrol soft k MIDI části (Cakewalk ani MIDIox nic nevidějí, v device manageru vidím jen zvukovku), s tím že k historickým zařízením smějí zřejmě poslat jen drivery. (Fakt nevím jakej je rozdíl mezi GUI vybaveným ASIO driverem a panelem pro mapování MIDI přkazů, ale co).
Teď k dotazu. Nemá tenhle soft někdo (tj Stealthpedal Midi Control pro 64-bitový Okna)? Mám W10 64-bit, ale třeba ovladače jsou psaný snad pro XP (64-bit), ale běhaj. (Samozřejmě pár BSOD jsem se nevyhnul, workflow má pár slepejch uliček :D). Byl bych moc vděčný! (A naděje umírá poslední)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: IK multimedia Stealthpedal - SW

Příspěvek od pavlii »

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
José

Příspěvek od José »

Děkuju za snahu, tohle fórum je jen takové veřejné povídání se supportem, se kterým jsem si už vyměnil řadu majlů (a prolezl jsem to snad celé)-> výsledek jsem naznačoval výše-> nemám registrační kartičku -> nemám šanci mít produkt v IK User area - My Products ani Related Downloads k starým verzím Amplitube (které nemám).

Upřímně mi přijde tenhle způsob takový nešťastný, bez oné vizitky nemáš nárok na skoro nic -> všechno musíš dyndat od podpory. Standard přeci je, že takovýhle ovládací software je k dispozici veřejně, páč bez koupeného HW je ti stejně nanic. Tímhle si IK multimedia moje sympatie určitě nezískala -> na druhou stranu jejich podpora reaguje velice rychle.
torst

Příspěvek od torst »

Tyjo, to zamrzí. Je to pěkná věc. Crybaby s nečekanou nadstavbou! Taky nechápu - soft kterej šlape jen s konkrétním HW by měl být na každém rohu. Fakt tu kartu nedohledáš? Tohle se musí hlídat a raději ještě zálohovat. Já vím, hraběcí rady.
Skutečná svoboda je vždy svobodou pro jinak smýšlejícího. (Rosa Luxemburgová)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ahh...nějak jsem nepobral (ztratil jsem se), že produkt nemáš zaregistrovaný (protože proto). Takže jestli teda nemáš účet u IK, tak pak problém :-/

P.

José

Příspěvek od José »

Konec dobrý, všechno dobré. Nakonec jsem soft vydyndal od jednoho brazilce. Sláva internetům. V mezidobí se mi ještě ozval jeden pán, že by ho taky ocenil páč má pouze original CD se softem na 32-bitovou architekturu - tak jsem ho taky potěšil, tak kdyby tu byl ještě někdo další s nutkáním oživovat 15 let staré krámy, je u mě k dispozici.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

José - klobouk dolů!!!!!

A fachá to teda, ju?

P.

José

Příspěvek od José »

Fachá to. Sice malinko zvláštně - třeba MIDI view a ani nějaký další nástroj na čtení/záznam MIDI dat to nenačtou (sypou různý chyby), Reaper si s tím taky neporadí (respektive nedokázal jsem to nastavit). Standalone overloud TH-U to načetl na první dobrou.
Aspoň jsem objevil príma free VSThost pro live hraní - Cantabile lite. Nastavení intuitivní, automatické načítání posledního „projektu“ - spojování MIDI a audio. Ideál pro někoho, kdo nechce záznam, ale chce mít jednoduchou vizualizaci virtuálních kabelů k/od VST/VSTi - taková virtuální zkušebna.
A ten to teda taky pobral v pohodě.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“