časopis pro muzikanty?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
gropa

časopis pro muzikanty?

Příspěvek od gropa »

Poraďte tištěnej časopis pro muzikanty po tom co na konci roku skončil tištěnej muzikus?
Co předplatit abych měl doma co číst. Nechci online chci papír :)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: časopis pro muzikanty?

Příspěvek od hyenik »

to máš na našem malém trhu bohužel smůlu (jestli teda vyžaduješ češtinu)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
gropa

Příspěvek od gropa »

Myslel jsem si to, škoda. A něco co se třeba dotýká okrajově, něco zajímavého s muzikou, zvukařinou, technikou, hraním?
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Musíš si holt na wc brát tablet ;)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

zrovna dnes jsem si v knihovně pučil poslední číslo
knihovník říkal, že je to teď celá vlna, jak se čekalo že časáky budou končit před pěti rokama, tak se to děje až teď (zdražení papíru a všeho atd). Kromě Muzikusu skončily po 69 letech i Hudební rozhledy, kde zemřela šéfredaktorka. https://www.hudebnirozhledy.cz/2022/01/ ... obe-konci/
torst

Příspěvek od torst »

Music Store je už taky kantare? Jinak mám doma skoro kompletní Muzikus, tak ho průběžně recykluji. Spolu se sklerózou + - pocit nových čísel. Do smrti si vystačim.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Music Store umřel už dávno
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
torst

Příspěvek od torst »

můžeš číst i pri black outu.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

BTW jestli nenastane v dohledné době blackout kvůli Rusku (zásoby plynu a palivových tyčí nám snad chvíli vydrží), tak nastane 1.4.2022. V noci z 31.3. na 1.4. se totiž mění kompletně model obchodu s elektřinou. Vypadá to, že na klíčové elektrárny se nám snad podaří dodat nové zařízení (s vypětím všech sil, pokrýváme cca 95% elektráren a tepláren), které by umělo plnit požadavky ČEPSu na řízení výkonu a služeb el. energie, nicméně na ČEPSu totálně ignorovali tech. požadavky na řízení výkonu a upřednostnili ekonomickou stránku. Jsem zvědavý, jak s těmi podmínkami, co si obchodníci vymysleli, budou soustavu ČR řídit. To ani nemluvím o tom, že ČEPS ještě nespustil novou verzi jejich obchodnického systému, takže provozovatelé elektráren ani nemají možnost si vyzkoušet zadávat nové přípravy provozu do tohoto systému. Konec konců času je asi ještě fůra. :roll:
torst

Příspěvek od torst »

Opakování - matka moudrosti.
P1120566.JPG
Matěj Rak

Příspěvek od Matěj Rak »

Čavli píše: 25.02.2022 0:59 Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
Na většinu těch věcí lze koukat i jako na výhodu, záleží na úhlu pohledu. Pro mě třeba jakýkoli časopis představoval hlavní výhodu v tom, že se skrze něj ke mně dostávaly věci, které bych si jinak sám nevybral a které mě nakonec zaujaly.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Matěj Rak píše: 18.03.2024 8:10
Čavli píše: 25.02.2022 0:59 Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
Na většinu těch věcí lze koukat i jako na výhodu, záleží na úhlu pohledu. Pro mě třeba jakýkoli časopis představoval hlavní výhodu v tom, že se skrze něj ke mně dostávaly věci, které bych si jinak sám nevybral a které mě nakonec zaujaly.
A to u online médií nefunguje? Naopak je to o level výš, klikneš na hyperlink ...
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Matěj Rak

Příspěvek od Matěj Rak »

No jo, akorát to nemám na papíru a nečte se to tak dobře ve vlaku nebo u kafe.
torst

Příspěvek od torst »

Matěj Rak píše: 18.03.2024 19:54 No jo, akorát to nemám na papíru a nečte se to tak dobře ve vlaku nebo u kafe.
Nebo na záchodě nebo v posteli.
Matěj Rak

Příspěvek od Matěj Rak »

Jo.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Naopak. V době telefonů to máš pořád u sebe, a můžeš číst kdykoliv a kdekoliv, když máš zrovna chvíli.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Matěj Rak

Příspěvek od Matěj Rak »

Číst v telefonu a je hroznej vopruz.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“