Co předplatit abych měl doma co číst. Nechci online chci papír
časopis pro muzikanty?
Pravidla fóra
časopis pro muzikanty?
Poraďte tištěnej časopis pro muzikanty po tom co na konci roku skončil tištěnej muzikus?
Re: časopis pro muzikanty?
to máš na našem malém trhu bohužel smůlu (jestli teda vyžaduješ češtinu)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Myslel jsem si to, škoda. A něco co se třeba dotýká okrajově, něco zajímavého s muzikou, zvukařinou, technikou, hraním?
zrovna dnes jsem si v knihovně pučil poslední číslo
knihovník říkal, že je to teď celá vlna, jak se čekalo že časáky budou končit před pěti rokama, tak se to děje až teď (zdražení papíru a všeho atd). Kromě Muzikusu skončily po 69 letech i Hudební rozhledy, kde zemřela šéfredaktorka. https://www.hudebnirozhledy.cz/2022/01/ ... obe-konci/
knihovník říkal, že je to teď celá vlna, jak se čekalo že časáky budou končit před pěti rokama, tak se to děje až teď (zdražení papíru a všeho atd). Kromě Muzikusu skončily po 69 letech i Hudební rozhledy, kde zemřela šéfredaktorka. https://www.hudebnirozhledy.cz/2022/01/ ... obe-konci/
Music Store je už taky kantare? Jinak mám doma skoro kompletní Muzikus, tak ho průběžně recykluji. Spolu se sklerózou + - pocit nových čísel. Do smrti si vystačim.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Music Store umřel už dávno
Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
můžeš číst i pri black outu.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
BTW jestli nenastane v dohledné době blackout kvůli Rusku (zásoby plynu a palivových tyčí nám snad chvíli vydrží), tak nastane 1.4.2022. V noci z 31.3. na 1.4. se totiž mění kompletně model obchodu s elektřinou. Vypadá to, že na klíčové elektrárny se nám snad podaří dodat nové zařízení (s vypětím všech sil, pokrýváme cca 95% elektráren a tepláren), které by umělo plnit požadavky ČEPSu na řízení výkonu a služeb el. energie, nicméně na ČEPSu totálně ignorovali tech. požadavky na řízení výkonu a upřednostnili ekonomickou stránku. Jsem zvědavý, jak s těmi podmínkami, co si obchodníci vymysleli, budou soustavu ČR řídit. To ani nemluvím o tom, že ČEPS ještě nespustil novou verzi jejich obchodnického systému, takže provozovatelé elektráren ani nemají možnost si vyzkoušet zadávat nové přípravy provozu do tohoto systému. Konec konců času je asi ještě fůra. 
Opakování - matka moudrosti.
Na většinu těch věcí lze koukat i jako na výhodu, záleží na úhlu pohledu. Pro mě třeba jakýkoli časopis představoval hlavní výhodu v tom, že se skrze něj ke mně dostávaly věci, které bych si jinak sám nevybral a které mě nakonec zaujaly.Čavli píše: 25.02.2022 0:59 Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
A to u online médií nefunguje? Naopak je to o level výš, klikneš na hyperlink ...Matěj Rak píše: 18.03.2024 8:10Na většinu těch věcí lze koukat i jako na výhodu, záleží na úhlu pohledu. Pro mě třeba jakýkoli časopis představoval hlavní výhodu v tom, že se skrze něj ke mně dostávaly věci, které bych si jinak sám nevybral a které mě nakonec zaujaly.Čavli píše: 25.02.2022 0:59 Žádné video, žádné audio, žádné vyhledávání, žádný přístup do archivu, žádné linky do netu, žádná personifikace, nespolehlivá distribuce, nemožnost přístupu kdykoliv a kdekoliv, ekologie výroby, emise odpadu ... proboha proč?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
No jo, akorát to nemám na papíru a nečte se to tak dobře ve vlaku nebo u kafe.
Nebo na záchodě nebo v posteli.Matěj Rak píše: 18.03.2024 19:54 No jo, akorát to nemám na papíru a nečte se to tak dobře ve vlaku nebo u kafe.
Naopak. V době telefonů to máš pořád u sebe, a můžeš číst kdykoliv a kdekoliv, když máš zrovna chvíli.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Číst v telefonu a je hroznej vopruz.