Aku mate skusenost s pedalovymi koncovymi (power amp) sims? Konkretne ma zaujimaju ci ste niekto porovnali, ako to funguje u tych beznejsie dostupnych.
Mooer Radar, Two notes Cab M, Nux Solid studio, AMT pangaea, Atomic...
Viem ze niektore IRs obsahuju aj otisk toho powerampu, ale vacsina bezne dostupnych sa v dnesnej dobe snazi byt viacmenej "neutralna", pokial to len realne ide.
Osobne mam skusenost len s Atomic a Radar.
Skusal som v poslednej dobe par preampov do IR, a moje zistenie je ze mi ten poweramp chyba, jak vo zvuku tak v tom "feelingu". Atomic to robi dobre, a funguje dobre aj s externymi preampmi. Radar to zase ma podla mna velmi zle, zvuk to len kazi. Minule som niekde objavil "Poweramp IRs", co by malo fungovat v kombinacii s klasickymi IRs ako taky dalsi filter zvuku, ktory ta priblizi k tomu komplet aparatu, ale nemam este vyskusane. Samozrejme by slo len o tu zvukovu stranku veci, IRs su staticke takze z nich ten "feel" powerampu nedostanes.
Nemate priamu skusenost/porovnanie niektorych tychto krabiciek?
Cisto teoreticka otazka, realne vyuzitie pre to zatial nemam, len sa zaujimam...namiesto toho aby som cvicil a skladal muziku, viete ako to chodi