Greenburst Zm*dcaster
Re: Greenburst Zm*dcaster
Jo, ta "výzdoba" na pickguardu se mi moc nepovedla, se zbytkem jsem spokojený... jen ještě budu trochu ladit něco málo na elektronice 
Hagstrom Ultra Swede, Vintage V6 Icon, Jet City JCA 22H + Harley Benton G112 (Private Jack), BOSS GE-7, DIY attenuator
Olej a na něj lak? Co konkrétně jsi použil?
Olej byl na podlahy, podle vzorků v obchodě to vypadalo, že na dřevě zůstane trochu film, ale to dřevo vsáklo 3 nátěry jako nic... (je to překvapivě prý lípa). Lak potom nějaký univerzální transparentní ve spreji na vodní bázi z Hornbachu. Samozřejmě jsem po každé vrstvě moření, olejování i lakování brousil.
Hagstrom Ultra Swede, Vintage V6 Icon, Jet City JCA 22H + Harley Benton G112 (Private Jack), BOSS GE-7, DIY attenuator
Re: Moření + olej na tělo kytary?
Omlouvám se, že jsem vytvořil nové téma, chtěl jsem to tam mít i s ostatními modifikacemi. Šlo by ty vlákna nějak spojit, prosím?
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 26.02.2018 19:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
Leží mi tu několik let obroušený torzo starýho Cortu. Tělo je již bez laku a rád bych jí dal dohromady. V historii mám nějaké drobné zkušenosti s lakováním pomocí sprejů. Řekl bych, že to mám docela v ruce, ale dělá to bordel a odolnost jednosložkový barvy ze spreje je mizerná. Rád bych zkusil moření. Otázka existuje nějaké bílé lihové mořidlo? Googlil jsem a nic jsem nenašel.. Jako finish bych použil hardwax z manahuny. A zkoušel jste někdo mořit překližku? Vsakuje se mořidlo do ní dobře?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Milesi? Překližku jsem mořil nechtěně kapkama a vsakovalo se to vesele...ani mě nenapadá důvod, proč by to nemělo jít. 
Asi kdyby byla hezky prosáklá. Jako OSB 
A kterou řadu použít? Ty vodou ředitelná asi ne co? Takže tinte a rullo a dát tam ředidlo?
https://www.psr-milesi.cz/produkty-pro- ... t-kromolux
https://www.psr-milesi.cz/produkty-pro- ... t-kromolux
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Já jsem použil lihové (modré) a pracovalo se mi s ním dobře. Akorát to mělo ukrutnou nasákavost (takže jsem se dotknul dřeva houbičkou a bylo to hned jak bota). Pracoval jsem ale s měkkým dřevem.
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Jakože překližka vykoupaná v lepidle? 
Zatím používám jenom Kromolux. Srovnání nemám. U bílé aceton 1:10? Jiný barvy jsem zkoušel vodou i acetonem. Acetonem to mnohem víc barví a kryje, jak píše himself...zase se to jinak chová, když to brousíš pryč.
Zatím používám jenom Kromolux. Srovnání nemám. U bílé aceton 1:10? Jiný barvy jsem zkoušel vodou i acetonem. Acetonem to mnohem víc barví a kryje, jak píše himself...zase se to jinak chová, když to brousíš pryč.
Díky za rady
používáš i vosk/olej od milesi?
- Michnov
- Kontaktovat uživatele:
Není za co...ber to s rezervou, vím o tom prd
. Zatím jsem neměl potřebu zkoušet jiný než Osmo.
Já Osmo i PNZ, ten druhý jmenovaný právě na lihové mořidlo.
Byl jsem dřív zvyklý jen na PNZ, ale mám pocit, že Osmo umí vyšší lesk.
Byl jsem dřív zvyklý jen na PNZ, ale mám pocit, že Osmo umí vyšší lesk.