Ajajaj...
Indulonu na kůži NE! Stejně tak jako kdysi doporučovaný rybí tuk. Tuky všeobecně roztahují vnitřní póry a narušují strukturu kůže. Malá kapka možná nevadí, ale pokud jí dáte víc, hrozí, že si danou věc zničíte. Prostě změkne, začne se roztahovat... Až začne popruh padat z rolny a kytara tím pádem na zem.
Dělal jsem kdysi pár let v dobrém outdoor obchodu (jakožto člověk "z oboru") a mnohem lepší je včelí vosk, v nouzi i vosk ze svíčky, pokud tedy nechcete kupovat zvláštní přípravek (např. Sno Seal, což je impregnace na kůži právě na bázi včelího vosku).
Zpátky k tématu:
Jakožto basák mám rád široké kožené popruhy. Na téměř všechny nástroje (kromě elektroakustické kytary, tam jsem zjistil, že je to nesmysl, občasné mechanické zachřestění při pohybu totiž bere snímač) používám Security lock od Warwicků, takže si vystačím se třemi popruhy: Jeden obyčejný levný syntetický na elektroakustice. Jeden Harley Benton kožený, skoro 9 cm široký na elektrické kytary a jeden stejně široký, pouze s trošku jinak nastavenou délkou HNS ( Hudební nástroje Skotnica, Frýdek-Místek) na baskytary. A ten má ještě jednu vychytávku: ještě jednu WSL přezku na větší délku. Ty Security lock samice mám totiž navrtané i v bocích 1*10" boxu, takže když se potřebuju přemístit, popruh sundám z basy a nacvaknu na bednu. No a pak basu i s Elfem na záda a bednu přes rameno

Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.