Omezení počtu inzerátů na 10 ???

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Omezení počtu inzerátů na 10 ???

Příspěvek od dayslypper »

Zdravím Vás,

zaznamenal jste někdo jiný toto upozornění?
Víte o tom víc?
From: Pavlína Nožičková
Sent: Monday, October 2, 2023 at 8:44 PM

Dobrý den,

kontaktuji Vás na základě inzerce na hudebnibazar.cz.
Provozovatel by rád zachoval tuto platformu na úrovni hobby, nikoli komerční, proto Vás chci požádat o zredukování aktivních inzerátů na maximálně 10.

--

S pozdravem

Pavlína Nožičková
Kytary.cz
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Omezení počtu inzerátů na 10 ???

Příspěvek od pavlii »

Nezaregistroval, ale docela dost to chápu.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
himself

Příspěvek od himself »

Copak kdyz clovek rozprodava suplik, je to asi blby, ale jsou tam i vyslovene komercni inzeraty...
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

No, tak to se snad má řešit jinak, a ne plošným opatřením.
Každý má možnost ohodnotit inzerenta, či anonymně nahlásit inzerát.

P.S.: A to, že si tu na fóru kdekdo tlačí svůj byznys skrz informace v podpisu, je šumák, že pavlii. :wink:
himself

Příspěvek od himself »

Plošné opatření se dá dobře kontrolovat. A celkem chápu, že to je u služby, která je zdarma, důležitý parametr.
Hodnocení inzerátů s tím, řekl bych, nijak nesouvisí.
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Já už jsem na zdejší "eshop zdarma" upozorňoval tak před deseti lety ale od místní komunity jsem dostal nátěr, co mi jako vadí, tak jsem toho nechal. Naštěstí už nic moc neprodávám ani nekupuju ale lituju inzerenty s jednou položkou když se do pár minut jejich inzerát propadne o mnoho pozic dolů díky "eshopařům" některé položky jsou tady možná těch dest let a ani neslevní, jen to neúnavně inzerují dále.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
himself

Příspěvek od himself »

Jo to mě fascinuje taky :)
Mimo téma: asi před 4 lety jsem od jednoho inzerujícího chtěl nejlevnější gypsy kytaru Richwood. Nabízel ji za 4900, nová stála hodně podobně, tak jsem mu psal, jestli není ochoten trochu ubrat. Nebyl. Později jsem ji koupil někde snad za 3k a o rok později prodal asi za 2,5.
Pak se ta kytara přestala u Thomanna nabízet, pak zase začala. Aktuálně stojí nová 4900 a na tom bazaru visí za stále stejnou cenu...
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Myslím, že je to dobrý nápad.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

dayslypper píše: 16.10.2023 0:07 P.S.: A to, že si tu na fóru kdekdo tlačí svůj byznys skrz informace v podpisu, je šumák, že pavlii. :wink:
Hmm - tohle mi přijde docela nefér. Jednak to není můj byznys a druhak by se to mělo spíš brát jako něco "reputačního", aby bylo jasno, že případné informace nepíše nějaký hejhula.

Já jsem jaksi normálně zaměstnaný a tohle je čistě koníček; nicméně rozrostlý do té míry, že si myslím, že se můžu směle řadit k těm fundovanějším z tohohle oboru, takže to tímhle podpisem dávám (možná okatě) najevo. Ale beru tu poznámku jako docela sportovně ;-)

Takže tak.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Já bych problém neviděl ani v omezení inzerce ani v pavliiho podpisu.
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

himself píše: 16.10.2023 6:47 Plošné opatření se dá dobře kontrolovat. A celkem chápu, že to je u služby, která je zdarma, důležitý parametr.
Hodnocení inzerátů s tím, řekl bych, nijak nesouvisí.
Prej "dobře kontrolovat". Tímto zásahem jako správce serveru nezískáš kontrolu nad ničím. Možná nad tím, jak velkou část normálních uživatelů otrávíš, přičemž to ty komerční neodradí. Kdo potřebuje prodat, akorát si založí další účet.
Komerční inzerce se prostě eliminuje úplně jinak.
A třeba to obnovování už za týden, co tu zmínil Džetro, komerční inzerci doslova živí.

Krásně je ten rozdíl IT primitivismu a profesionality vidět u dvou nejpopulárnějších inzertních serverů pro obecnou inzerci.

Bazoš.cz (primitovové) získali popularitu v důsledk programátorské neschopnosti.
Takže je tam omezení 50 inzerátů celkově. Takže když člověk likviduje harampádí, nejen, že mu omezení inzerátů nijak neoznámí, ale systém tě nechá dále vkládat nové inzeráty s tím, že maže ty nejstarší.
A dál nemaj léta dořešeno spoustu dalších věcí, jako blokaci poptávky, podvodné a ilegální inzeráty.

A pak je tu Sbazar, s omezením na 500 inzerátů. Hmm, proč? Protože maj mentální i rozpočtovou kapacitu na to řešit komerční inzerci systémově. Ne, že nechaj nějakou sekretářku z Kytar promazat účty, který maj pro ně nadlimitní počet inzerátů.

Od roku 2014 mám od Myslíka slíbenou implementaci jedné funkce. Na ty stránky se prakticky nešáhlo.
Ostatně se dalo čekat, že to půjde do kýblu po spojení s Kytarama.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Doporučoval bych Ti tedy nabídnout kytarám implementaci lepšího řešení vlastními silami na tomto bazaru, který je zdarma všem uživatelům, z nichž (nekomerčních) drtivá většina prodává příležitostně méně věcí než 10 zároveň.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“