IMG Stage Line GAT-100R

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

IMG Stage Line GAT-100R

Příspěvek od MrDuck »

Tak bych chtěl v blízký(nebo taky daleký,jak tak koukám na šrajtofli..) upgradovat ze svýho 30w tranďáku na nějakou tu lampu, dospěl sem k názoru, že bych postavil box z 2x12 celestion v30 a k tomu koupil IMG Stage Line GAT-100R, kterej je za krásný peníze a zvuk má víc než dobrej, ale co tak čtu po fóru, tak sem usoudil,že jestli bych chtěl nějakej slušnej gain,musel bych to patřičně vyhulit,to je celkem pochopitelný u lamp, tak by mě zajímalo, jestli by se to dalo nějak použít ve zkušebně a v menších prostorách (sazku zatim nevyprodáváme,eště se šetříme :P)...totiž si řikám,že když mám koupit něco pořádnýho,tak ať už je to opravdu pořádný, aby mě to třeba pár let zustalo, no a jediná rozumná cenová i zvuková alternativa s menšim výkonem mě napadá IMG Stage Line GAT-1250R, což je 50W lampový kombo s jednim 12" reprákem, kde bude sice lampa víc vytavená,ale pak vlezu na pódium kde budu hrát naostro (bez mikráku) tak aby se to trochu neslo..čet sem o nějakejch výkonovejch "brzdách", který za zesákem sežerou kus výkonu, takže lampy se můžou žhavit a reprák se krotí, tak by mě zajímalo,jestli to má cenu,jestli to moc nezmění zvuk,a vůbec jestli je to náročný...
Předem dík :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

To vis,zese to vyplati..Nebo ty znas dalsi zpusob "zkroceni"aparatu na slusnejsi hlasitost napr.pri hrani doma apod??
Jsou brzdy jako Marshall Powerbrake,ktery podle uzivatelu ma mensi vliv na zvuk(pridava do neho nelahodici esenci)..novy stoji pres 10k,coz je moc..
Dal treba brzdy od THD(asi nejvhodnejsi),ale taky dost drahy(cca.350EUR)..
No a nakonec vyrabi brzdy i p.Horky z Moravy,a sice utlum s 75% a 90% vykonu za priznivych 1250Kc+postovne..
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Isachs píše:Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
Mno, takovej ňákej trochu punk,trochu metal,zkrátka něco punkovýho abych se u toho nenudil :P To zkreslení, no slyšel sem to nejednou u konfliktů, a Palo Ch. to hraje bez krabiček, jenom hlava, akorát v sólech je tam reverb navíc krabička, to mě povídal a tomu to kreslí víc než dobře se mě zdá :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Asi dost záleží na kytaře no. Ale k tomuhle co píšeš, se to hodí. Já hraju hodně zkreslenou hru a mě by to nestačilo...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Isachs píše:Asi dost záleží na kytaře no. Ale k tomuhle co píšeš, se to hodí. Já hraju hodně zkreslenou hru a mě by to nestačilo...
Já rád drive na max na takový ty tlumený vybrnkávaný záležitosti,a pak to stáhnout třeba na půl na normální hru, a že tohle má 3 kanály,tak bych řek že to pude poštelovat přesně k tomu účelu :-) No slyšel sem jí nejednou a zvuk mi sedí dokonale, jenom mi holt dělá starosti ten virvál ze 100W..jako doma to hrát nebudu (jedině sluchátka), ale i na zkušebnu...Kouknu kdo je ten p.Horky z moravy,to zní velice příznivě :-) Díky
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

to se ten žruot pojí mezi hlavu a box ?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Greeg píše:to se ten žruot pojí mezi hlavu a box ?
Mno rozhodně,kam jinám :-) Jiný místo mě nenapadá,tadyk to zní celkem logicky..Dát to před nebo někam do hlavy,tak ty lampy nevybudíš..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Koukal sem tam,a našel jenom mail a telefonní číslo..je to šecko co tam je,nebo se to jenom blbě vykresluje v opeře/konqueroru a tak? :P
EDIT: Nevrmajnd,koukám do zdrojáků a nic víc tam :P Mno,až budou peníze na lampu,se poptám :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Vic tam nenajdes..
Nejlepsi domluva je samozrejme telefonicky(pokud to mas daleko),ale p.Horky nijak nezaostava ani v komunikaci mailem..
Jinak pokud o nem slysis poprve,jeho cinnost se toci kolem vyroby lampovych aparatku,je zbehly..bohuzel jsem jeho apce jeste nemel cest poslechnout(bydlim na druhem konci republiky),ale dosavadni majitele rozhodne nenadavaji,prave naopak..
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

nemáte někdo ten požírač vod toho horkýho ?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

http://www.efisek.net/

kombo a brzda HOT..
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

jonas1 píše:http://www.efisek.net/

kombo a brzda HOT..
Wou pěkná věcička,sem si řikal,jestli to nebude se přehřívat,ale s takovym radiátorem :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Isachs píše:Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
sice spoždění ale přece.... Podle mě je to higain.....
:idea: :idea: :idea: :idea:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

jsem si to četl jako nové téééma a pak mě to nějak trklo že tohle jsem už někde slyšel!!!! :D .....no tento aparátek jsem chtěl nedávno taky...ale nebudu riskovat že se mi to nebude líbit!....není to asi nic pro mě! :D
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“