Předem dík
IMG Stage Line GAT-100R
Pravidla fóra
IMG Stage Line GAT-100R
Tak bych chtěl v blízký(nebo taky daleký,jak tak koukám na šrajtofli..) upgradovat ze svýho 30w tranďáku na nějakou tu lampu, dospěl sem k názoru, že bych postavil box z 2x12 celestion v30 a k tomu koupil IMG Stage Line GAT-100R, kterej je za krásný peníze a zvuk má víc než dobrej, ale co tak čtu po fóru, tak sem usoudil,že jestli bych chtěl nějakej slušnej gain,musel bych to patřičně vyhulit,to je celkem pochopitelný u lamp, tak by mě zajímalo, jestli by se to dalo nějak použít ve zkušebně a v menších prostorách (sazku zatim nevyprodáváme,eště se šetříme
)...totiž si řikám,že když mám koupit něco pořádnýho,tak ať už je to opravdu pořádný, aby mě to třeba pár let zustalo, no a jediná rozumná cenová i zvuková alternativa s menšim výkonem mě napadá IMG Stage Line GAT-1250R, což je 50W lampový kombo s jednim 12" reprákem, kde bude sice lampa víc vytavená,ale pak vlezu na pódium kde budu hrát naostro (bez mikráku) tak aby se to trochu neslo..čet sem o nějakejch výkonovejch "brzdách", který za zesákem sežerou kus výkonu, takže lampy se můžou žhavit a reprák se krotí, tak by mě zajímalo,jestli to má cenu,jestli to moc nezmění zvuk,a vůbec jestli je to náročný...
Předem dík
Předem dík
To vis,zese to vyplati..Nebo ty znas dalsi zpusob "zkroceni"aparatu na slusnejsi hlasitost napr.pri hrani doma apod??
Jsou brzdy jako Marshall Powerbrake,ktery podle uzivatelu ma mensi vliv na zvuk(pridava do neho nelahodici esenci)..novy stoji pres 10k,coz je moc..
Dal treba brzdy od THD(asi nejvhodnejsi),ale taky dost drahy(cca.350EUR)..
No a nakonec vyrabi brzdy i p.Horky z Moravy,a sice utlum s 75% a 90% vykonu za priznivych 1250Kc+postovne..
Jsou brzdy jako Marshall Powerbrake,ktery podle uzivatelu ma mensi vliv na zvuk(pridava do neho nelahodici esenci)..novy stoji pres 10k,coz je moc..
Dal treba brzdy od THD(asi nejvhodnejsi),ale taky dost drahy(cca.350EUR)..
No a nakonec vyrabi brzdy i p.Horky z Moravy,a sice utlum s 75% a 90% vykonu za priznivych 1250Kc+postovne..
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Mno, takovej ňákej trochu punk,trochu metal,zkrátka něco punkovýho abych se u toho nenudilIsachs píše:Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Asi dost záleží na kytaře no. Ale k tomuhle co píšeš, se to hodí. Já hraju hodně zkreslenou hru a mě by to nestačilo...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Já rád drive na max na takový ty tlumený vybrnkávaný záležitosti,a pak to stáhnout třeba na půl na normální hru, a že tohle má 3 kanály,tak bych řek že to pude poštelovat přesně k tomu účeluIsachs píše:Asi dost záleží na kytaře no. Ale k tomuhle co píšeš, se to hodí. Já hraju hodně zkreslenou hru a mě by to nestačilo...
Koukal sem tam,a našel jenom mail a telefonní číslo..je to šecko co tam je,nebo se to jenom blbě vykresluje v opeře/konqueroru a tak?jonas1 píše:http://www.hotamps.com/
EDIT: Nevrmajnd,koukám do zdrojáků a nic víc tam
Vic tam nenajdes..
Nejlepsi domluva je samozrejme telefonicky(pokud to mas daleko),ale p.Horky nijak nezaostava ani v komunikaci mailem..
Jinak pokud o nem slysis poprve,jeho cinnost se toci kolem vyroby lampovych aparatku,je zbehly..bohuzel jsem jeho apce jeste nemel cest poslechnout(bydlim na druhem konci republiky),ale dosavadni majitele rozhodne nenadavaji,prave naopak..
Nejlepsi domluva je samozrejme telefonicky(pokud to mas daleko),ale p.Horky nijak nezaostava ani v komunikaci mailem..
Jinak pokud o nem slysis poprve,jeho cinnost se toci kolem vyroby lampovych aparatku,je zbehly..bohuzel jsem jeho apce jeste nemel cest poslechnout(bydlim na druhem konci republiky),ale dosavadni majitele rozhodne nenadavaji,prave naopak..
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
sice spoždění ale přece.... Podle mě je to higain.....Isachs píše:Co chceš hrát za styl? Ten IMG totiž nemá moc silné zkreslení, spíš tak na hardrock a starý metaly
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
jsem si to četl jako nové téééma a pak mě to nějak trklo že tohle jsem už někde slyšel!!!!
.....no tento aparátek jsem chtěl nedávno taky...ale nebudu riskovat že se mi to nebude líbit!....není to asi nic pro mě! 
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends