NÓ, parádny
V nejakom časáku, keď mu ukradli tie gitary, tuším 14 gitár a aparáty píše Andrej Šeban, že, mal, ešte za socíku objednanú túto Wine Red z US. Prišla mu ale tá zlatá

Ja som bol na tom prvom koncerte s kapelou Demikát, kde s ňou hral, na Roland Cube hral. Mňa by asi jeblo, jaký som nervák, keby mi prišla tá Gold, miesto Wine Red
Nedávno, no neviem koľko 3 roky to je, aj viac, tu bola taká Hagstrom, alebo, taká značka na H Bazaru, taká fakt vymakaná LP.
Tá bola taká ergonomická, taká, pre mňa 100% krajšia, ako, origo Gibson. Ten horný lavór, kde je prepínač, mala tak trochu smerom do krku ubraný, no a fakt perfektný dizajn a celomahagón. On by ju vtedy vymenil za Fender basový zosik, ktorý som predával, vtedy som ešte nepoznal zaslat.cz, tak, k tej výmene neprišlo a zosik som predal, škoda. Nechcem robit reklamu, ale to zaslat.cz je super, už riešim všetko cez nich.
Čo sa týka takého tradicionalizmu, tak, ja beriem, že origo LP, alebo Strat, no, ale, mal som v nejakom 90 roku Strat Tokai a ten zvuk nedostanem z môjho CS 54 ani, keby som bol 10 x na latríne
To bol taký zvonivý, rinčavý zvuk, všetko to malo.
Tak, preto ja pozerám rôzne gitky, nepotrebujem originály.
No a myslím, že dnes tie kópie robia fakt dobré, kto - ako teda.
Najhoršie pre mňa je, že, jak som takto okriplavel a som po tretej operácii chrbtice, tak, keď nehrám - necvičím, tak sa mi hrá zle na všetkom
Lebo, predtým som chytil do ruky prakticky hocijakú hrateľnú gitku, basu a v pohode som všetko uhral.
Tak či origo LP, alebo kópia Benton to nezachráni, lebo, treba hrat.
Tak, aspoň niečo nahrám a hrám sa s Fractalom a Studio One teraz pridalo Dolby Surround - Atom, tak to riešim.
Fíha, to je paráda, to sú mi veci

Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.