Zdravím vás kolegové
Dostal jsem zelenou k založení tohoto tématu. Takže pište své postřehy, sdílejte zajímavé pressety.
Hned na úvod sdílím jedno zajímavé video.
Až se mi nechce věřit, že pro ten zvuk je tak jednoduchý a prostý presset.
Když by někdo chtěl - napište mi, ten presset mám.
Sterling by Music Man JP100 Sunburst (DiMarzio Crunch Lab/LiquiFire)
Sterling by Music Man JP70 White (DiMarzio Illuminators)
Ahoj, nedaří se mi rozchodit Rig 5. Mám Scarlett zvukovku. Zvuk z externích monitorů jde, ale je jen čistý. Zajímavý je, že mohu nastavovat parametry různých efektů v Rig 5, ale slyším pořád jen čistou kytaru. Hraju čistě Kytara - zvukovka - notebook (monitory) - bez DAW.
Poradíte, jak na to?
Díkec Martin
Hendrek ano, a v GR5 si otevři Device, Setting a pod. a aktivuj svojí zvukovku a její příslušný vstup i výstup.
V současnosti jsem z nostalgie nainstaloval GR5 a opájím se tím zvukovým děsem! :-Z
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
No, porovnal jsem ho se Simulanalog JCM900, což je softový veterán, ale klasika, a i ten mi přišel lepší. Pak jsou tu simulace preampů za které se dává impulsní simulátor reproboxu. Ale to už je vyšší dívčí a nevím, jestli by ses do toho chtěl nořit.
Pro tvou potřebu asi stačí obyč. VST kytarové simulace.
Líbí se mi také AXP Softamp. Jednoduchý a hraje slušně. https://www.kvraudio.com/product/softamp-gt-by-axp https://plugins4free.com/plugin/1400/
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Díky za názor.....v tomhle jsem greenhorn.....takže to musím prošlapat od píky:).....udělala jsme si radost se studiem, malým domácím.....v paneláku.....)
Dík
Martin
Ty asi chceš Standardalone, že? Abys moh jen hrát rovnou přes PC. Ty moje pluginy se načítají v hostitelské aplikaci. Myslím, že Greenhorn udělá s GR5 parády až na půdu!
Nebo tak. Nemam rád zkratky. To video na začátku tématu mě docela vzalo. Ten presset bych rád zkusil