EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Bizzy.D

EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus

Příspěvek od Bizzy.D »

cau.....EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus chtel bych si koupit tuhle kytaru tak by me zajimal vas nazor dik moc za odpovedi....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

reší se tu toho hodně... Osobně sem na žádnýho new standarta made in China nehrál, takže nevím.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

A co made in Korea..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:A co made in Korea..?
To má, tuším, Míša :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

To je zdaleka lepsi vyroba ne..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:To je zdaleka lepsi vyroba ne..?
Rozhodně, ale ty kusy už dneska v obchodech moc nenajdeš :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jj sem si to myslel..dik
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Já osobně si budu kupovat Epiphone LP gothic series za 10ku, jsem už rozhodnutý na 80%. Půlka lidí co tu jsou ti řekně, že Epiphone jde poslední dobou do hajzlu, a ta druhá, že Ep. je jakožto podfirma Gibsonu jistá záruka kvality...vyber si sám, zlaté pravidlo říká, že co si neohmatáš, nekupuj, co ti někdo nezkritizuje, nekoupíš.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hele, ta gothka... Nechci ti to nějake vehementně rozmlouvat, ale moc bych ji neodporučoval... Potkávám ji jednou tejdně, takže myslím, že ji mám docela okouklou a oposlouchanou (ohranou lehce, páč není moje)... Za ty prachy si nemyslímn, že by to byl zrovna super kauf...

Ale neměli bychom tu řešit OT, thread je o Srandart Plus...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

V tom ti chlape těžko poradit...
Osahat,očichat,vyzkoušet to budeš muset...
OT-ale SRANDARTA chci takýýýýýýýýýýýýýýýý!!!
:oops: sorry NERO,ale takovejhle krásnej balon na tu smeč úplně čekal :)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

V pohodě... Stane se... :oops: :wink: Ikdyž, ono svým způsobem to není zas tak špatná přesmyčka... :D

Ale fakt už konec toho OT...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Headway

Příspěvek od Headway »

A co třeba BaCH - ikdyž toho sehnat ve středních čechách je celkem problém. Jinak na SK serveru je ohledně to docela dost slušně rozsáhlá debata : http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61405.0.html
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

S tím BaCHem je to větší záruka kvality :wink:.

Jan Kaplický 1937 - 2009
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

ja nevim,co jsem jsem hral v krame na Bacha (les paula,strata) tak to byla fakt hruza...A i co jsem se bavil s prodavacem tak rikal,ze Epiphone i Squier si tu kvalitu drzej a hlidaji.A ze ty Bach nic moc (a to je na krame meli taky).Myslim si,ze na vyrobe az takl nezalezi.Mel jsem drive squier telecaster Indonesie,pak Squier Jagmaster China a za ty ceny co jsem je poridil vzdycky odpovidala kvalita.Jsem nazoru,ze cena svym zpusobem vzdycky urcuje kvalitu.Urcite bych se priklanel k Epi standart.A kdyz uz tak standart custom.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

kdyz uz se tady resi ten standart, tak by me zajimalo, jak je rozdil mezi nim a customem? na webu se mi podle popisu zda, ze ten custom je oproti standartu pozlacenej.. to je docela malo, kdyz si vezmu rozdil v cene :(

nozaki: hele a tos hral v hudebnim centru? nevis jestli by me tam nahodou i neseridili kytaru? ja sem totiz taky z hradce (teda spis tady studuju)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

frenzyfish píše:kdyz uz se tady resi ten standart, tak by me zajimalo, jak je rozdil mezi nim a customem? na webu se mi podle popisu zda, ze ten custom je oproti standartu pozlacenej.. to je docela malo, kdyz si vezmu rozdil v cene :(

nozaki: hele a tos hral v hudebnim centru? nevis jestli by me tam nahodou i neseridili kytaru? ja sem totiz taky z hradce (teda spis tady studuju)
Ten rozdíl je asi fakt jen v zlatym hardware...jo,v hudebnim centru.Jinam ani v HK nechodim.Ja si tam nechal serizovat toho myho Fendera.Stalo me to asi 2 stovky.Ptej se po prodavaci jmenem Liska.Ten je serizuje...skvelej chlap.Poradi ti,pokeca s tebou...zadnej arogantni pristup jako v ostatnich HK hudebninach...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Rozdil mezi standardem a customem je i ten, ze custom ma krk z javoru kdezto standard ma krk z mahagonu ale verme tomu ze?? :))) A pak samo ten vzhled je jinej...zlatej hw, binding po obou stranach tela, blokovy inlays
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

tak ted sem koukal na musiccenter.. ty rozdily tam sou, ale rozdil v cene podle me neobhajej. je to asi fakt hlavne ten rozdil chrom vs gold. krk maj asi oba z mahagonu (prej)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

frenzyfish píše:tak ted sem koukal na musiccenter.. ty rozdily tam sou, ale rozdil v cene podle me neobhajej. je to asi fakt hlavne ten rozdil chrom vs gold. krk maj asi oba z mahagonu (prej)
jo aba krky u epi sou mahago. Custom gibsonu míval nějakou dobu (nevím jak ej to dnes) javorovej krk - custmáckej zvuk je prostě mahagon javor. Ale některý modely měli tuším i mahagon, takže to není pravidlo. Fokus dělá ke customu javorovej krk.
To že cenovejrozdíl mezi epi st. a cu. je velkej pravda, ale co rozdíl u gibsonky?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

gibson neni naka epiphonka :) tam pomer cena/vykon se uz neda porovnavat vubec
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“