Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Pawlik

Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Příspěvek od Pawlik »

Možná zajímavý projekt pro progresivního agrometalistu.
Ostrá hlava se může uplatnit při srážení agresivních fanoušků z pódia (případně v běžné hospodské rvačce), hluboký spodní výřez je kvůli image: hráč i v případě, že se posadí, aby vybrnkal metalovou baladu, bude mít kytaru proklatě nízko, takže bude vypadat hustokrutopřísně. :)
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Pawlik píše: 15.07.2025 5:58 Člověče, už nevím. Ale docela rád sjíždím různé zajímavé přednášky na Yt v poslední době archeopodcast (ale tam to nebylo, pokud si pamatuju), různé historické věci ale třeba i populárnější přednášky z Biologických čtvrtků , možná tam... Ale rozhodně podobné seriózní zdroje, různé hoax spiklenecké a podobné nesmysly nesleduju, škoda času a dat.
Jo... Tak věz, že na Moravě se olivy nikdy nepěstovaly. Taky škoda, že ten strašák, jehož cílem bylo ovládnout lidi, zabil tolik lidí...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
lt.dan

Příspěvek od lt.dan »

ja si teda taky dovolim prispet do tohodle tematu ... Dopredu se omlouvam, pokud nekoho muj (ne)vkus urazi a nebo popudi ... prosim ignorujte to, naprosto respektuju ze se jinejm lidem libi kytary, ktery se me nelibi ... takze

me se nelibi skoro vsechny kytary :D ..

1) asi nejvic se mi nelibi les paul, fuj ty jejich tlusty krky .. to snad jedinej ten hlavni tvar, co jsem nikdy nemel ..
2) pak se mi strasne nelibi klasickej strat od fendra .. me to pripada jako kytara pro dedky .. ale superstraty (ibanez, jackson, aj) mam rad .. jakmile to ma takovej trosku agresivni a dynamickej tvar a humbucker (a nema to ten kus plastu pod strunama), tak je to ok (moje asi nejoblibenejsi snimacova konfigurace je hss) ...
3) pak se mi jeste hrozne nelibi obecne ty doublecuty (aka prs) a nebo treba SG (to jsem mel od epiphonu a vazne jsem uvazoval, ze to bude jedina kytara, kterou bych fakt roztriskal)

kdybych fakt mel rict, co je nehnusnejsi kytara, tak bych asi rekl ze les paul :D .. sorry (+ samozrejme videl jsem spoustu fakt divnejch kytar ruznejch "originalnich" tvaru, to se snad ale ani neda pocitat)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“