Kombo do menší zkušebny

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Janus
Kontaktovat uživatele:

Kombo do menší zkušebny

Příspěvek od Janus »

Trochu sem přemýšlel nad kombem do menší zkušebny a napadl mě Marshall MB30.Nemáte s ním někdo zkušenosti?Jak to hraje?Bude stačit hlasitostně?Popřípadě co lepšího by se za podobné peníze dalo koupit?
http://kytary.cz/marshall-dvoukanalove- ... rshall:1:0
Předem děkuju.
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Tyhle marshally hrajou pekne, ale 30w je do zkusebny malo. Zvlast pokud mate bici a jeste zvlast, pokud je bicak reznik.

Do zkusebny 60w++
Za tyhle penize tezko neco noveho.
Mrkni po bazarech.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

I když je ta zkušebna malá, tak ti 30 W stačit určitě nebude. Myslim, že i na jazz apod je to málo. Napiš co hraješ za styl.

Jinak se koukni tady po foru, je o tom napsáno už spoustu!
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Bobr

Příspěvek od Bobr »

60W je asi fakt minimum. Jinak prodávám za 10.000Kč 100W ampega B100R - Made in USA. Je do zkušebny dostačující a do klubu na koncert stačí taky a navíc má skvělý zvuk.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já mám toho Ibaneza 65W a ve zkušebně si vystačím. Ale hrajem folk a nemáme bicí, ale pouze konga.... Takže asi tak. 30W je opravdu málo. Bylo by to dobrý tak na nějakej jam s kamarádem v jedný místnosti, ale na kapelu je to málo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

ja preferuju, znacku hartke :P,jinak 60 watu do mensi skusebny je akorat
Thinking ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rehlo3 píše:ja preferuju, znacku hartke :P,jinak 60 watu do mensi skusebny je akorat
HArtke jsou docela dobrý, ale já bych šel asi spíš do Warwicka..ale to je osobní :)
Jinak souhlasím ohledně těch 60W..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

60 W podle mě do zkušebny na rock a jeho tvrdší odnože nestačí.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Pepe píše:60 W podle mě do zkušebny na rock a jeho tvrdší odnože nestačí.
Do menší zkušebny na nějakej calsicc možná ještě, smozřejmě s roustoucí velikostí zkušebny a tvrdosti muziky to nestačí...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

KIWI píše:
Pepe píše:60 W podle mě do zkušebny na rock a jeho tvrdší odnože nestačí.
Do menší zkušebny na nějakej calsicc možná ještě, smozřejmě s roustoucí velikostí zkušebny a tvrdosti muziky to nestačí...
ja co mam 120 watu a hrajem nekdy s kamosema a kamoskama,oni maji akusticky a to nemam ani na polovici ale zas mam basu naplno,tak proto si myslim ze do mensi skuebny to staci,jeslti je tam bubenik tak je to neco jiniho,v tom jeste zkusenosti nemam :?
Thinking ...
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Vcera sem mel moznost hrat na zkousce na Behringera BX 1800 180w, mel jsem to vystavene. Zkousel sem na to hrat 5 minut, neslysel sem se, takze sem se radsi pichnul do mixu a odposlechu. Uz nikdy vice.
Audix OM2s
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

du-lo píše:Vcera sem mel moznost hrat na zkousce na Behringera BX 1800 180w, mel jsem to vystavene. Zkousel sem na to hrat 5 minut, neslysel sem se, takze sem se radsi pichnul do mixu a odposlechu. Uz nikdy vice.
Behringer...je mi z té značky fakt na blití :?

du-lo

Příspěvek od du-lo »

on ten zvuk, zas tak hroznej neni .. ale at sem tocil, jak sem tocil zvuk byl porad stejnej. A psanych to ma 180w, ale tipoval bych +- 60w zvuku 8)
Audix OM2s
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

pretante kecat takovy kraviny jako ze to do zkusebny nestaci... nechci se s tim vytahovat ale ve zkusebne hraju na 15 rolanda a volume nemam ani na polovine.. a staci to;... chapu ze je lepsi mit treba padesatku ale tricitka rozhodne bici prerve... z dlouhodobejsiho hlediska je sice lepsi mit pajsku ale prerve...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jack/J píše:pretante kecat takovy kraviny jako ze to do zkusebny nestaci... nechci se s tim vytahovat ale ve zkusebne hraju na 15 rolanda a volume nemam ani na polovine.. a staci to;... chapu ze je lepsi mit treba padesatku ale tricitka rozhodne bici prerve... z dlouhodobejsiho hlediska je sice lepsi mit pajsku ale prerve...
Záleží od jaké značky - zrovna tyhle Rolandy řvou udajně jako xkrát vykonnější apce...
ale já osobně bych s 30W prostě zkušebnu nechtěl tahat...

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“