Kombo do menší zkušebny
Pravidla fóra
Kombo do menší zkušebny
Trochu sem přemýšlel nad kombem do menší zkušebny a napadl mě Marshall MB30.Nemáte s ním někdo zkušenosti?Jak to hraje?Bude stačit hlasitostně?Popřípadě co lepšího by se za podobné peníze dalo koupit?
http://kytary.cz/marshall-dvoukanalove- ... rshall:1:0
Předem děkuju.
http://kytary.cz/marshall-dvoukanalove- ... rshall:1:0
Předem děkuju.
Tyhle marshally hrajou pekne, ale 30w je do zkusebny malo. Zvlast pokud mate bici a jeste zvlast, pokud je bicak reznik.
Do zkusebny 60w++
Za tyhle penize tezko neco noveho.
Mrkni po bazarech.
Do zkusebny 60w++
Za tyhle penize tezko neco noveho.
Mrkni po bazarech.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
60W je asi fakt minimum. Jinak prodávám za 10.000Kč 100W ampega B100R - Made in USA. Je do zkušebny dostačující a do klubu na koncert stačí taky a navíc má skvělý zvuk.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Já mám toho Ibaneza 65W a ve zkušebně si vystačím. Ale hrajem folk a nemáme bicí, ale pouze konga.... Takže asi tak. 30W je opravdu málo. Bylo by to dobrý tak na nějakej jam s kamarádem v jedný místnosti, ale na kapelu je to málo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
HArtke jsou docela dobrý, ale já bych šel asi spíš do Warwicka..ale to je osobnírehlo3 píše:ja preferuju, znacku hartke,jinak 60 watu do mensi skusebny je akorat
Jinak souhlasím ohledně těch 60W..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Do menší zkušebny na nějakej calsicc možná ještě, smozřejmě s roustoucí velikostí zkušebny a tvrdosti muziky to nestačí...Pepe píše:60 W podle mě do zkušebny na rock a jeho tvrdší odnože nestačí.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
ja co mam 120 watu a hrajem nekdy s kamosema a kamoskama,oni maji akusticky a to nemam ani na polovici ale zas mam basu naplno,tak proto si myslim ze do mensi skuebny to staci,jeslti je tam bubenik tak je to neco jiniho,v tom jeste zkusenosti nemamKIWI píše:Do menší zkušebny na nějakej calsicc možná ještě, smozřejmě s roustoucí velikostí zkušebny a tvrdosti muziky to nestačí...Pepe píše:60 W podle mě do zkušebny na rock a jeho tvrdší odnože nestačí.
Thinking ...
Vcera sem mel moznost hrat na zkousce na Behringera BX 1800 180w, mel jsem to vystavene. Zkousel sem na to hrat 5 minut, neslysel sem se, takze sem se radsi pichnul do mixu a odposlechu. Uz nikdy vice.
Audix OM2s
Audix OM2s
Behringer...je mi z té značky fakt na blitídu-lo píše:Vcera sem mel moznost hrat na zkousce na Behringera BX 1800 180w, mel jsem to vystavene. Zkousel sem na to hrat 5 minut, neslysel sem se, takze sem se radsi pichnul do mixu a odposlechu. Uz nikdy vice.
on ten zvuk, zas tak hroznej neni .. ale at sem tocil, jak sem tocil zvuk byl porad stejnej. A psanych to ma 180w, ale tipoval bych +- 60w zvuku 
Audix OM2s
Audix OM2s
pretante kecat takovy kraviny jako ze to do zkusebny nestaci... nechci se s tim vytahovat ale ve zkusebne hraju na 15 rolanda a volume nemam ani na polovine.. a staci to;... chapu ze je lepsi mit treba padesatku ale tricitka rozhodne bici prerve... z dlouhodobejsiho hlediska je sice lepsi mit pajsku ale prerve...
Záleží od jaké značky - zrovna tyhle Rolandy řvou udajně jako xkrát vykonnější apce...Jack/J píše:pretante kecat takovy kraviny jako ze to do zkusebny nestaci... nechci se s tim vytahovat ale ve zkusebne hraju na 15 rolanda a volume nemam ani na polovine.. a staci to;... chapu ze je lepsi mit treba padesatku ale tricitka rozhodne bici prerve... z dlouhodobejsiho hlediska je sice lepsi mit pajsku ale prerve...
ale já osobně bych s 30W prostě zkušebnu nechtěl tahat...