Tommy Emmanuel - Praha 2025
Re: Tommy Emmanuel - Praha 2025
Ojednáno, děkuji.
Rádo se stalo. Pro velký zájem (22.11. je již vyprodáno) je přidán ještě koncert o den později:
https://www.ticketlive.cz/cs/event/tomm ... 23-11-2025
https://www.ticketlive.cz/cs/event/tomm ... 23-11-2025
Dík za tip; bez Tebe bych o to asi přišel
.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Na koncertě jsem byl a myslím, že se to celkem povedlo.
Ovšem přiznám se, že už mám raději spíše Mika Dawese, který pak tu štafetu převezme po Tommym.
Ty kusy od T.E. už na mě byly mě trochu overkill. M.D. si trochu víc hrál s tóny, bylo to trochu pomalejší, pro mě ideál.
Jako bonus se počítá osobní účast prezidentského páru.
Ovšem přiznám se, že už mám raději spíše Mika Dawese, který pak tu štafetu převezme po Tommym.
Ty kusy od T.E. už na mě byly mě trochu overkill. M.D. si trochu víc hrál s tóny, bylo to trochu pomalejší, pro mě ideál.
Jako bonus se počítá osobní účast prezidentského páru.
Marek Rejhon OM
Jan Fišer 00 Nylon
Jan Fišer 00 Nylon
Já jsem to psal vedle (co jste zažili) a mám to přesně obráceně. Díky Tommymu jsem viděl Mikea asi potřetí a už bych si to fakt odpustil. Make some noises :/
Souhlasím s himselfem, Tommyho jsem viděl poprvý (a asi naposled) a paráda. Jen mě mrzelo, že nezahrál celej Classical Gas. MD byl fajn, ale na jeho koncert bych asi nešel.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Zpětně, s křížkem po funuse .... dnes jsem strávil celý pracovní den v autě s 22 let starým CD Karla Plíhala Nebe počká. Pravděpodobně se většinu věcí naučím hrát a zpívat, tak jsou dobré. Nevidím mezi jeho hrou a hrou Tommy Emmanuela jediný rozdíl. Nehledě k tomu, že znám osobně Sammyho Vomáčku, který stejné věci dělal.
Asi budu hrát Plíhala.
Projektuji si, že mu rozumím.
Asi budu hrát Plíhala.
Projektuji si, že mu rozumím.
No, pokud nevidis rozdil, asi bych se hudbou vubec nezabyval
(Plihala mam moc rad).