Fender Tone Master Deluxe Reverb - diskuze

Diskuze k recenzím hudební výbavy
Odpovědět
José

Fender Tone Master Deluxe Reverb - diskuze

Příspěvek od José »

Toto je diskuze k recenzi
https://hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=49433

------------

:!: A jde o 1. nebo 2. generaci? Náš kytarista 1. měl - z muzikeru kousek co byl nějakou dobu jako předváděčka na prodejně. Zvuk úplně super, váha a rozměry boží. Ale co čert nechtěl po asi po měsíci a v horku loňského léta (ale ve zkušebně, mimo sluneční paprsky) z ničeho nic chcíp zvuk. Po restartu na pár minut dobrý a pak zase. Tipoval bych někde přehřívání, ale byl ve standardní záruce tak šel zpátky.
Pak si koupil ze stejné série Twina a přestože na Twina je to furt sakra lehké, a zatím hraje (a skvěle) už je to výrazně míň kapelavosobáku friendly, ale to už je jiná story.
wikxzen
Rádce

Re: Fender Tone Master Deluxe Reverb - diskuze

Příspěvek od wikxzen »

Na TM Twin Reverb hraje aktuálně na koncertech Paul Gilbert, nedávno sdílel snímek na Instagramu, kde vedle TMTwR má slušný koncertní pedalboard.
jastud

Příspěvek od jastud »

Žádný generace to nemá. Je jen trochu jiná verze Blonde, která má jiný repro. Jinak je to furt to stejný. Co se poruch týče, tak ten můj je starý cca. tři roky (já ho mám něco přes rok) a problémů s tím mám nula.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
José

Příspěvek od José »

Zřejmě máš pravdu, omlouvám se za mystifikaci - vycházel jsem z toho, že předtím než uvedli ty speciál modely jako blonde, tak chvilku nebyly k dispozici ani ty standardní, tak jsem nějak tak předpokládal, že to trošku změnili (a rovněž pozdějši emise měla ten upravený průběh reverbu). Každopádně jsem rád, že ti jede bez problémů, snad pojede dlouho dál (i ten “náš” twin) - jak jsem psal, tamten byl prodávanej jako vystavovanej kus, takže historie trochu otázná.
Odpovědět

Zpět na „Recenze Vaší výbavy“