Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
torst

Re: Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording

Příspěvek od torst »

Další nástřel dalšího songu pro kapelu. Ústřední riff přines kolega, já ho dozdobil. Kytary jsou přes EZmix2.
https://vocaroo.com/15Orqql8Cd6d
Evropská měna Euro vznikla v reakci na rozpad sovětského impéria a následný odchod sovětských vojáků z bývalého východního Německa. (Miroslav Zámečník, ekonom, stream.cz)
torst

Příspěvek od torst »

Rychlá jednohubka. Kolega kytarista přišel s takovou alternativní brnkačkou, tak jsem jí dopentlil a je to trochu nářez, asi to zůstane bez zpěvu, budeme mít taky jednu instrumentálku. Kytary tradičně EZmix2.
https://voca.ro/1oCMEeHtapWY
Evropská měna Euro vznikla v reakci na rozpad sovětského impéria a následný odchod sovětských vojáků z bývalého východního Německa. (Miroslav Zámečník, ekonom, stream.cz)
torst

Příspěvek od torst »

Tuhle jsem v autě z Radia Hey zaslech Díratého Strejce, Sultána na swingerspárty, tak jsem to zkusil, jestli to ve své hájovně taky dokážu. Čínskej Stratocaster SX, 20 let stará zvukovka FW PreSonus, Cubase SE3, pár předpotopních fréčkových pluginů, kytara konkrétně přes Simulanalog Rednef Twin, non IR´s. Nemám ambici se hráčsky srovnávat s MK, on prsty, já trsátko, ani s jeho zvukem. Ne, není to totéž. Je to jiné. Je to více špatné (dříve horší)? Dvě verze. Neck a midd je více líbivý (dříve líbivější), více barevný (dříve barevnější), samotný midd je více strohý (dříve strozší), více prostý (dříve prostší), více pevný (dříve pevnější) a více blízký (dříve bližší) origoši.
Sultan-necky-a-midliny.mp3
(1.32 MiB) Staženo 6 x
Sultan-midliny.mp3
(1.14 MiB) Staženo 5 x
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“