jana píše: ...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..?
mě by to taky dostalo kdybych neměl temer tisic odeslanych zpráv, a taky se někdy ptám na věci ktere sou pro někoho voloviny
jana píše: ...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..?
No ale dejme tomu, že 90% tvých příspěvků, nejsou jednoduchý věty typu, co používaj za aparát? Je to na metal? Je to dobrý na metal? Myslíte, že je to dobrý na metal? A dá se to použít na metal?Caggan píše:jana píše: ...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..?
mě by to taky dostalo kdybych neměl temer tisic odeslanych zpráv, a taky se někdy ptám na věci ktere sou pro někoho volovinyněkdo ví něco druhý zasn ěco jineho, to bych neviděl jako takovou vědu ze nekdo neco nevi
to je o dva tóny, ne?Alexi_Laiho píše:C F A# D# g c ....hardcore guitarist píše:Ne oba ste mimo a já asi takyChci to podladit celé a nic mi nedrnčí kytaru má dobrou...Jen bych chtěl aby mi to tu někdo rozepsal písmeny jak je podlazení o ton chápete?