Ladění o tón a níž

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Re: ladění o ton a níž

Příspěvek od Caggan »

jana píše: ...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..? :wink:

mě by to taky dostalo kdybych neměl temer tisic odeslanych zpráv, a taky se někdy ptám na věci ktere sou pro někoho voloviny :D někdo ví něco druhý zasn ěco jineho, to bych neviděl jako takovou vědu ze nekdo neco nevi
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

však jasně, učenej z nebe nespadl. :) ovšem při těch 1200 příspěvcích se dalo čekat, že si z něj budeme lehce utahovat - však to není míněno zle :wink:
afektband

Re: ladění o ton a níž

Příspěvek od afektband »

Caggan píše:
jana píše: ...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..? :wink:

mě by to taky dostalo kdybych neměl temer tisic odeslanych zpráv, a taky se někdy ptám na věci ktere sou pro někoho voloviny :D někdo ví něco druhý zasn ěco jineho, to bych neviděl jako takovou vědu ze nekdo neco nevi
No ale dejme tomu, že 90% tvých příspěvků, nejsou jednoduchý věty typu, co používaj za aparát? Je to na metal? Je to dobrý na metal? Myslíte, že je to dobrý na metal? A dá se to použít na metal?

reju :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
roorybacky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roorybacky »

Alexi_Laiho píše:
hardcore guitarist píše:Ne oba ste mimo a já asi taky :D Chci to podladit celé a nic mi nedrnčí kytaru má dobrou...Jen bych chtěl aby mi to tu někdo rozepsal písmeny jak je podlazení o ton chápete?
C F A# D# g c ....
to je o dva tóny, ne? :)
There is no fucking way you can play the guitar worse than me.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jo, mas recht. jasne ze o dva
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“