Nemáte s tím někdo zkušenost? Resp. dá se někde sehnat/koupit jednotlivý kámen? ...dát 5000,- za celý nový systém je přece jenom dost
Předem díky za reakce!
Spíš než závit se na tom s**e hlavička toho šroubu, protáčí se v tom imbus-začíná to bejt i můj případ, ale už šetřim na kytaráře a pevnou kobylu.Saul píše:"strunopřimačkavacího" - pěkný slovo. Skoro jako bys byl Čecho-němec. Kontaktoval bych nějakého kytaráře aspoň o radu, případně aby ti to sehnal. To je prostě průser všech licencí Floydu,ale tady mě nikdo neposlouchá.
Sorry za OT, ale tohle musím říct... Líbí se mi jak všichni nejdřív dělají co můžou, šetří peníze, prodávají svůj majetek aby si koupili kytaru s pořádným FR a pak dělají to samé aby z ní to FR odstraniliafektband píše:Spíš než závit se na tom s**e hlavička toho šroubu, protáčí se v tom imbus-začíná to bejt i můj případ, ale už šetřim na kytaráře a pevnou kobylu.Saul píše:"strunopřimačkavacího" - pěkný slovo. Skoro jako bys byl Čecho-němec. Kontaktoval bych nějakého kytaráře aspoň o radu, případně aby ti to sehnal. To je prostě průser všech licencí Floydu,ale tady mě nikdo neposlouchá.
Já bych si ho tam nechal, kdyby aspoň za něco stálo. Ale s nekvalitním jsou akorát starosti.Alcarmo píše:Sorry za OT, ale tohle musím říct... Líbí se mi jak všichni nejdřív dělají co můžou, šetří peníze, prodávají svůj majetek aby si koupili kytaru s pořádným FR a pak dělají to samé aby z ní to FR odstraniliafektband píše:Spíš než závit se na tom s**e hlavička toho šroubu, protáčí se v tom imbus-začíná to bejt i můj případ, ale už šetřim na kytaráře a pevnou kobylu.Saul píše:"strunopřimačkavacího" - pěkný slovo. Skoro jako bys byl Čecho-němec. Kontaktoval bych nějakého kytaráře aspoň o radu, případně aby ti to sehnal. To je prostě průser všech licencí Floydu,ale tady mě nikdo neposlouchá.
neznám nikoho, kdo by měl např.Original FR a nechával ho sundavat...Alcarmo píše:...prodávají svůj majetek aby si koupili kytaru s pořádným FR a pak dělají to samé aby z ní to FR odstranili
Omyl - ptá se na rozdíl licencovaných kopií a originálního FR, ty jsou opravdu de facto zcela shodné.Fade píše:lisi se to pakou tremola, jejim uchycenim a hlavne pouzitym materialem a rozteci britu (FR tremolo) / lozisek (ZR tremolo). Timpadem i spolehlivost se lisi.
Jo takhle, tak to se omlouvam za odpoved na neco trochu jinehoNero píše:Omyl - ptá se na rozdíl licencovaných kopií a originálního FR, ty jsou opravdu de facto zcela shodné.Fade píše:lisi se to pakou tremola, jejim uchycenim a hlavne pouzitym materialem a rozteci britu (FR tremolo) / lozisek (ZR tremolo). Timpadem i spolehlivost se lisi.