Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
-
facha.music
Nemusíš se omlouvat, ty krabky maj asi dobrej zvuk. Ale ten preamp je něco jinýho.facha.music píše:Tak to se teda omlouvám - soudil jsem jen z toho, co jsem měl... ale věřim tomu, co píšeš!!!!!!!
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
To možná jo, ale to je přímo efekt, on chtěl krabičku, aby z ní dostal zvuk jejich aparátu. Což možný není.Lipfar píše:Na jejich poslednim albu měl třeba při písničce Obvious Flanger efektA myslim že na base taky
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
hm a jde pouzit to tak aby hrali 2 hlavy? marshal a mesa dohromady?afektband píše:Ne není, jestli sis nevšiml, tak tam má přepínač, který přepíná mezi těma aparátama. Další věc, bedny od marshalla a od mesy hrajou jinak. Hlavně tím, že maj jinný rozměry a jinný repra. Je to naprosto normální, že se to takhle kombinuje. Každej box hraje jinak, každá hlava hraje jinak, každej si sestaví svůj zvuk, jak se mu líbí.Disasterpiece píše:neni to prasarna hrat pres marshal a mesu zaroven? kdyz uz tak volim jen jedno z toho toto jaksi nechapu, treba me prislo divny taky u Empu ze ma hlavy mesa a boxy ma od Marshalu
Jo. Stačí nějakej rozbočovač signálu. Ale je to blbost, hrát přes dva aparáty najednou. Maximálně, aby to znělo jako když tam jsou dva kytaristi.Disasterpiece píše:hm a jde pouzit to tak aby hrali 2 hlavy? marshal a mesa dohromady?afektband píše:Ne není, jestli sis nevšiml, tak tam má přepínač, který přepíná mezi těma aparátama. Další věc, bedny od marshalla a od mesy hrajou jinak. Hlavně tím, že maj jinný rozměry a jinný repra. Je to naprosto normální, že se to takhle kombinuje. Každej box hraje jinak, každá hlava hraje jinak, každej si sestaví svůj zvuk, jak se mu líbí.Disasterpiece píše:neni to prasarna hrat pres marshal a mesu zaroven? kdyz uz tak volim jen jedno z toho toto jaksi nechapu, treba me prislo divny taky u Empu ze ma hlavy mesa a boxy ma od Marshalu
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zastaková blbost to níní... zvuk by byl jinej... takovej mohutnější.... Kolik kapel hraje přez víc aparátů (i stejnejch) naráz? hodně... Euroboy z Turbonegro si i na mlý koncíky bere 2x fullstack marshall plexi (skoro se ani nevejdou na stage)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale dva ružný aparáty na jednu kytaru jsem měl namysli.turbo_MaCk píše:zastaková blbost to níní... zvuk by byl jinej... takovej mohutnější.... Kolik kapel hraje přez víc aparátů (i stejnejch) naráz? hodně... Euroboy z Turbonegro si i na mlý koncíky bere 2x fullstack marshall plexi (skoro se ani nevejdou na stage)
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mohli jen žhavit....Disasterpiece píše:jenze oni svitilinoc33 píše:většinou právě na ozdobu jsou, stačí jen např iron maiden a jejich prázné "krabice". tam je marshallů a jen pár jich je zaplejch. Stačí se kouknou i na nějaká detailnější fota.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Kytarový efekt ve stylu Draconian a podobný metal
Zdravím všechny a chci se zeptat. Chci si koupit nějaký pedálový efekt. Měl by mít nějaký hutněší a metalový zvuk. Cena by mohla být do 3000. Uvažoval jsem nad BOSS Metal ZOne a Metal core. Ale našel jsem i další od Behringer a tak. Ale taky by mě zajímalo, jestli záleží i na kytaře. NEchci si koupit efekt a pak mi bude k ničemu , když na to nebudu mít kytaru. Můžete mi někdo poradit? Díky.