To bude smršť pentatoniky,harmoniký a kykyrykýýýýý...
Už si stloukám téčko
to jsem sakra, Axele, myslel tak, ze existujou i jiny nastroje nez elektrofonicka kytara... a ze pokud hrajes vaznou, neboli artificialni hudbu, tak se proste nedela to, ze to hrajes harmonicky a rytmicky podle sebe... jinak fakt netusim, kde pavel sebral, ze pokud na neco hrajes podle not, takze nehrajes srdcem... proto jsem zduraznil tu subjektivni tvorbu, a ne ten pocit, kterej je dulezitej u vseho(snad kroma baroka, ale to bleeeee :-! )(jo, kecam, i v baroku je dulezitejDark Axel píše:naprostý souhlaspavel68 píše:Veškerá
jaks to sakra, Asanothe, myslel?
jo jo absolvovalipavel68 píše:Tak hudebky na základce jsme absolvovali všichni-že?
Dle mne-vzdělání dostačující.Intervaly už si člověk na tom hmatníku najde,pak už jsem na to šel "PUDOVĚ"...
Buď to tam "pude-nebo nepude".
Ony hranice zřejmě máme každej někde jinde![]()
P.S.-Ať si každej kvete dle libosti
sak ale stejne chodim do hudebni skoly abych se nejak doplnil zatim do nas cpou jen akordy a pentatoniku kterou uz davno umimakustik píše:To Disasterpiece, pavel68 : Tak vás bych nechtěl mít v kapele, i když sám žadnou nemám.Jako pro takové domácí hraní doma v pokojíku teorie fakt moc nepotřebuješ, ale potom třeba dojde na to, že si půjdeš zahrat s nějakou vyspělejší kapelou-------uvidíš jak se budeš před nima propadat a budeš proklínat že ses neučil teorii.Vůbec mě nemusíte brát vážně,jak chcete...