http://www.blacklabelsociety.net/gear/rebel/rebel3.jpg
Víčka v kytaře
Pravidla fóra
Víčka v kytaře
Jakej si myslíte že může mít efekt na zvuk si takhle namydlit do kytary víčka od piva? Zakk si asi nestěžuje ale.... udělali by jste to?

.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu
Myslim, že už to že do ní nabušíš nějakej hřebík(papírák) nějakej nepatrnej(možná aj patrnej)vliv na zvuk mít bude,Pokud je tam budeš chtít nějakým způsobem nalepit(asi vyplnit kitem nebo něčím spodek víčka a přilepit chemoprénem)Tak s tím asi taky něco bude, ale obyčejný lidský ucho to ani snad nepozná...Maximálně ti to asi bude rezonovat při vetším množství těch víček pokial budou málo zatlučené...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Chlape kde žiješ? Ze který planety jsi že neznáš Zakka!?ME2D píše:nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...

.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu
Milý vole!ME2D píše:nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...
Uznávám tvoje nadšení pro elektrikáře,jenže na světě je spousta dalších hodnot,takže by nebylo od věci si sundat ty klapky z očí,vyšťourat něčím z blatouchů /uší/ zatuchlost a fundamentalismus a rozhlédnout se po tom světě vezdejším...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Milej Džouí-tvé mládí jest dostatečnou omluvou pro tuto mezeru v kejtrovým vzděláníJoey píše:Abych řekl pravdu, vím o koho běží ale znám ho jenom z Ozzyho - Ozzmosis (či jak) a to je všecko co o něm vím...a vůbec se mi nelíbí jeho image atd.
Zjisti si o něm něco-obzvlášť příběh jeho příchodu k Ozzymu je sice tak trochu jako z červený knihovny,nicméně jest důkazem,že i komáří prdi jako jsme my to při dostačené píli,vůli a samozřejmě talentu můžou dotáhnout až na Olymp
P.S....na image kohokoli jsem vždy kakal a kakám nadále
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Právě, téma nejlepší kytarista by ale patřilo přepokládám jinam.. navíc u toho se víc lidí prostě nedohodneStalinova.Babicka píše:Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.

Myslím že víčka-nevíčka,nejlepší bude když se soustředíš na to,co ti leze z pazourIc3m4N píše:Právě, téma nejlepší kytarista by ale patřilo přepokládám jinam.. navíc u toho se víc lidí prostě nedohodneStalinova.Babicka píše:Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.Šlo mi o zvuk kytary s hřebíčkama v těle...
To je IMHO důležitý-jinak si tam s pánembohem přitluč třeba ešus plnej kolínek
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Tak jako vztah kytara/moje ruka a její vliv na hraní je samozřejmejpavel68 píše:Myslím že víčka-nevíčka,nejlepší bude když se soustředíš na to,co ti leze z pazourIc3m4N píše:Právě, téma nejlepší kytarista by ale patřilo přepokládám jinam.. navíc u toho se víc lidí prostě nedohodneStalinova.Babicka píše:Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.Šlo mi o zvuk kytary s hřebíčkama v těle...
![]()
![]()
![]()
To je IMHO důležitý-jinak si tam s pánembohem přitluč třeba ešus plnej kolínek

- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pavel68 píše:Milý vole!ME2D píše:nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...
Uznávám tvoje nadšení pro elektrikáře,jenže na světě je spousta dalších hodnot,takže by nebylo od věci si sundat ty klapky z očí,vyšťourat něčím z blatouchů /uší/ zatuchlost a fundamentalismus a rozhlédnout se po tom světě vezdejším...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele: